Petre Geambaşu, acuzaţii grave la adresa fiului său. Călin Geambaşu ar fi încercat să-şi incendieze propria mamă. Cum se justifică fiul: „De unde să știu, la 14 ani, că fixativul este inflamabil?”

Războiul dintre Petre şi Călin Geambaşu pare să nu se mai sfârşească. Mărul discordiei: banii. Recent, Petre Geambașu și-a acuzat propriul fiu că ar fi încercat să îi dea foc mamei sale!

15 iul. 2021, 19:21
Petre Geambaşu, acuzaţii grave la adresa fiului său. Călin Geambaşu ar fi încercat să-şi incendieze propria mamă. Cum se justifică fiul: „De unde să știu, la 14 ani, că fixativul este inflamabil?”

Petre Geambaşu şi Călin Geambaşu, un nou conflict. Petre Geambaşu i-a adus acuzaţii extrem de grave fiului său, în urma unor neînţelegeri privind banii. Petre Geambașu susține că fiul său ar fi vrut să-i dea foc mamei sale. Acesta a vorbit în detaliu despre scandalul de proporţii dintre el şi fiul lui. Potrivit spuselor sale, acesta nu ar fi primit niciun ban de la Călin Geambașu pe concerte, moment în care artistul a izbucnit și a spus că tatăl lui nu mai există pentru el.

În replică, Petre Geambașu i-a adus o acuzație extrem de gravă fiului său. Acesta a scris, pe Facebook, că fiul său ar fi încercat să-și incendieze mama. Artistul a şters, ulterior, postarea.

Cum era Călin Geambaşu să-şi „incendieze” mama

Într-o postare pe Facebook, Călin Geambaşu a explicat cum a stat, de fapt, treaba cu aşa-zisa „incendiere” a mamei sale:

„Tatăl meu doar instigă la mișto oameni și îi manipulează rânjind, fiindcă el știe că tocmai yo sunt cel care l-am dojenit pe el pentru că nu mi-a atras atenția nimeni din jur pentru greșeala adolescentină făcută atunci, ba îi mai arăta și copilului meu filmarea, cu sens de mare haz cică (…). Copilul meu de numai 7 ani la vremea respectivă putea oricând să asimileze drept o glumă situația ca atare și să repete greșeala! Deci, E CUM SPUNE EL, da’ nu prea…! De unde să știu yo la 14 ani că fixativul poate deveni inflamabil? În 1990 nu circula atâta informație, ca azi. Cei maturi și mulți din jur, mă gândesc că știau și iată că totuși nu au intervenit”, a scris Călin pe Facebook.

Citeste si Cătălin Măruţă s-a destăinuit. Care este defectul lui, dar şi cel mai mare regret: „Mi-e greu să mă opresc”

Iar acuzaţiile au continuat. Petre Geambașu a spus despre fiul său că-și folosește copilul drept scut pentru a scăpa de scandaluri.

Ca scut la ce? Adică eu, dimpotrivă, sunt scut pentru copilul meu, ca el să nu fie zdruncinat din punct de vedere juridic sau emoțional. Astea sunt numai infiltrări, inoculări, vorbe. Nu m-a plătit, nu figurez nicăieri plătit. Am lăsat-o așa, mereu cu promisiuni de plată și după ce s-a terminat proiectul, i-am lucrat și proiectul pentru Sala Palatului‘, a spus Călin Geambașu la Antena Stars.

Petre Geambaşu, pus la zid de Călin Geambaşu. Fiul demontează acuzaţiile tatălui pas cu pas

Într-o postare lungă, Călin Geambaşu încearcă să demonteze pas cu pas acuzaţiile pe care tatăl lui i le aduce:

Citeste si Nicoleta Luciu a plecat din ţară. Unde s-a dus vedeta împreună cu cei 4 copii

SPUNE CĂ aș fi ”bolnav”, cu probleme de ordin patologic… A ȘTERS și postarea asta… Doar inoculează idei subversive, apoi fuge… Cei de la Antena Stars au prezentat în cadrul Jurnalului printscreen cu postarea lui NERO…

Mișto. Știm cu toții ce se spune despre cei care zic despre alții că ”ar avea probleme”, doar fiindcă nu le convine adevărul… De fapt, chiar ei sunt cei vizați… E celebra discuție cu ”oglinda”… Dacă prezint probe ce subliniază adevărul complet sunt…”nebun”, nu-i așa? Mai ales că îl defavorizează complet pe el…!

El trebuie să știe din start că yo nu sunt sora lui, Rodica, cea care S-A SINUCIS fiindcă părinții mei degenerați o internau cu forța la ”nebuni”„, scrie Călin pe Facebook.