Cătălin Măruţă s-a destăinuit. Care este defectul lui, dar şi cel mai mare regret: „Mi-e greu să mă opresc”

Cătălin Măruţă s-a destăinuit. Unul dintre cei mai apreciaţi prezentatori TV din România a vorbit sincer şi fără menajamente despre defecte, temeri, dar şi despre regrete. Soţul Andrei a dezvăluit şi ce admiră cel mai mult la o femeie.

15 iul. 2021, 18:29
Cătălin Măruţă s-a destăinuit. Care este defectul lui, dar şi cel mai mare regret: „Mi-e greu să mă opresc”
Cătălin Măruţă s-a destăinuit

Cătălin Măruţă s-a destăinuit. Chiar dacă se declară împlinit din punct de vedere personal, dar şi profesional, prezentatorul a recunoscut care este cea mai mare teamă a lui. Nu a ocolit nici subiectul despre aspectul fizic, dezvăluind că dorinţa cea mai mare este să aibă pătrăţele pe abdomen.

Citeşte şi: Cătălin Măruţă pleacă de la Pro TV? Andra l-a dat de gol: „I s-a oferit un salariu de 3 ori mai mare”

Cătălin Măruţă s-a destăinuit

Cea mai mare teamă a mea este să nu am timp pentru oamenii pe care îi iubesc. Dacă aş putea să mă reîncarnez, aş prefera într-un animal de companie care să locuiască împreună cu o familie cu copii. Legat de aspectul fizic, aş vrea să am pătrăţele pe abdomen, normal.

Cel mai mare regret al meu este că nu am făcut copiii mai devreme. Mi se pare culmea durerii să fii singur.

Cel mai mare defect este că mi-e greu să mă opresc din muncă. Asta pentru că îmi şi place ce fac„, a declarat Cătălin Măruţă pentru Viva.ro.

La întrebarea „Ce admiri cel mai mult la o femeie?”, prezentatorul a răspuns: „Empatia și inteligența emoțională. Din aceste puncte de vedere, femeile sunt mult superioare bărbaților, cum spunea și dr. Cristian Andrei într-unul dintre podcasturile mele„.

Alex Velea nu vrea împăcare cu Măruţă

Alex Velea nu vrea împăcare cu Măruţă, pentru că nu crede că este sincer. Cântăreţul i-a transmis public acest lucru şi spune că nu crede în nicio prietenie dintre ei.

Nea Măruță…Hai să-ți zic și părerea mea despre „scuzele” astea false și dorința ta de „a da bine” la final, după ce ai fost „tras de urechi” de public. Într-o prietenie, dacă a existat vreodată, e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă.

Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și de termenul „bărbați”. În general ca să fii BĂRBAT ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai „fracturat-o” în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria „nevertebrate”.

 Ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și te-ai făcut că nu vezi când eu „prietenul tău” eram atacat din toate părțile…

Vreau să te asigur că „la final” nu voi fi lângă tine ca să ne putem strânge mâna, nu de altceva, dar am învățat în anii ăștia din ce ești făcut și că tu nu ești capabil  de sentimente sincere sau de empatie reală, totul este o mască, e un rol pe care îl joci bine „ca să dai bine” și pentru bani.

Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine ori de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lucrurile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță”, a postat Alex Velea pe Instagram, după mesajul lui Măruţă.