Petre Roman dezvăluie de ce Gabriela Firea a pierdut alegerile. „A făcut o campanie despre ceea ce a făcut”

Fostul premier Petre Roman, primul pe lista PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti, a dezvăluit care este motivul pentru care Gabriela Firea a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 19:49
Petre Roman dezvăluie de ce Gabriela Firea a pierdut alegerile. „A făcut o campanie despre ceea ce a făcut”

„Când ești în alegeri trebuie să promiți oamenilor cum va fi viitorul. Noi nu am avut în această campanie un program de viitor. Eu, dacă eram un simplu bucureștean, voiam să știu ce-mi propui pentru viitor. Nu poți să vorbești numai despre faptul că ai realizat ceva. o campanie electorală este despre viitor.

Din păcate, în campanie nu m-am întâlnit cu dânsa niciodată. Dânsa a făcut o campanie despre ceea ce a făcut. Nu se câștigă alegerile așa niciodată.

Nu m-am văzut cu ceilalți consilieri generali decât atunci când s-a depus lista”, a spus fostul premier Petre Roman, la TVR.

La Bucureşti, Nicuşor Dan, candidatul PNL- USR PLUS la Primăria Capitalei, a obţinut 42,75% din voturi la alegerile locale de duminică, în timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul în funcţie Gabriela Firea are un scor de 38%. Însă PSD a luat cele mai multe voturi la Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Nicuşor Dan, primarul Capitalei, dar PSD are cei mai mulţi consilieri generali. LISTA posibililor consilieri social-democraţi