Petre Roman, huiduit în centrul Capitalei. Protestatarii i-au cerut să plece VIDEO

Petre Roman s-a dus miercuri în Piaţa Universităţii din Capitală, unde mai mulţi protestatari s-au adunat pentru a scanda împotriva lui Traian Băsescu şi Guvernul Boc.

RomaniaTV.net
25 ian. 2012, 14:36
Petre Roman, huiduit în centrul Capitalei. Protestatarii i-au cerut să plece VIDEO

Petre Roman s-a dus să stea de vorbă cu manifestanţii din centrul Capitalei, însă nu a făcut decât să îi înfurie pe oameni care l-au huiduit. Mai mult, protestatarii i-au cerut să plece din Piaţa Universităţii.

„Ideea organizării protestului este una bună, câtă vreme va duce la o schimbare de Guvern, de preşedinte. Problema este dacă schimbarea în politică va fi în măsură să le redea oamenilor sentimentul că se schimbă ceva”, a declarat Petre Roman.

Cât despre faptul că a fost huiduit de manifestanţi, acesta a spus că este o reacţie de respingere a clase politice şi că se aştepta să se întâmple acest lucru. „Este o reacţie de respingere radicală faţă de ceea ce se întâmplă în politică. Unii oameni au avut o reacţie buna, alţii una mai puţin bună. Am ştiut că odata venit în Piaţa Universităţii, vor fi şi oameni care mă vor întâmpina mai puţin bine„, a spus Petre Roman.

Petre Roman nu a fost singurul politician huduit de manifestanţii din Piaţa Universităţii. Viorel Lis şi Ludovic Orban nu au scăpat de furia oamenilor.

În jurul orei 12.00, oamenii au început să se strângă în Piaţa Universităţii din Capitală pentru a 13-a zi de proteste. Pe viscol, manifestanţii scandează împotriva lui Traian Băsescu, aceştia spunând că îşi doresc să-l vadă pe preşedinte căzut de la conducere, aşa cum a căzut Ceauşescu şi să demisioneze Guvernul. Şi la Cotroceni sunt proteste, militarii în rezervă cer alegeri anticipate.