Ce pensie are Petre Roman, la 30 de ani de la Revoluţia din 1989. A fost premier, senator şi deputat

Petre Roman, 74 de ani, a deținut de-a lungul timpului mai multe funcții importante în politică. A ieșit de câțiva ani la pensie şi s-a retras din viața politică, iar în prezent se concentrează pe viața de familie

22 iul. 2020, 19:52
Ce pensie are Petre Roman, la 30 de ani de la Revoluţia din 1989. A fost premier, senator şi deputat

Petre Roman a devenit primul premier de după 1989. De asemenea, el a mai fost senator al României în perioada 1996-2004 şi deputat de Braşov, din 2012 până în 2015. În urma activității intense profesionale, Petre Roman ar încasa lunar o pensie de 3.200 de lei. În plus, datorită funcțiilor deţinute în statul român, fostului șef al Executivului i s-ar mai cuveni anual o pensie în valoare de 38.500 lei, potrivit Impact.

Ce pensie are Valentin Ceauşescu. Suma pe care o încasează la 72 DE ANI fiul cel mare al lui Nicolae Ceauşescu

Petre Roman este un fan al plimărilor în natură și continuă să facă această activitate chiar și la vârsta sa venerabilă.

S-A AFLAT! Ce pensie primeşte marele actor FLORIN PIERSIC. Este SCANDALOS

„În fiecare săptămână, de mulți ani, de 25 de ani fac câte o ascensiune pe munte. Fie de la Sinaia, fie de la Bușteni, fie de la Predeal, fie de la Timiș. Asta a devenit o parte a vieții mele, sunt dependent de această ascensiune. E o stare de energie foarte bună și chiar pentru mine înseamnă o capacitate sporită de creativitate”, a mărturisit Petre Roman.