Ce pensie are Valentin Ceauşescu. Suma pe care o încasează la 72 DE ANI fiul cel mare al lui Nicolae Ceauşescu

Valentin Ceaușescu, 72 de ani, singurul urmaş în viaţă al cuplului dictatorial Elena şi Nicolae Ceauşescu, a ieșit la pensie după 43 de ani de muncă.

24 iun. 2020, 17:24
Ce pensie are Valentin Ceauşescu. Suma pe care o încasează la 72 DE ANI fiul cel mare al lui Nicolae Ceauşescu

Valentin Ceaușescu, fiul cel mare al fostului președinte Nicolae Ceaușescu, a lucrat ca inginer fizician, ajungând să fie cercetător senior gradul 2 în cadrul Institutului de Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei” de pe platforma Măgurele.

Surpriză în „Dosarul Revoluţiei”. Valentin Ceauşescu doreşte statut de victimă a revoluţiei!

De altfel, acesta a fost locul în care a lucrat din 1970 și până la pensionare. Conform surselor impact.ro, în momentul în care a ieșit la pensie, fiul fostului dictator încasa un salariu de 5.000 lei, iar după pensionare, el primește de la statul român suma de 3.200 lei.

Valentin Ceauşescu, prima apariţie în public după mult timp. Cum arată fiul cel mare al dictatorului

În ultimii ani, Valentin Ceaușescu s-a retras din viața publică, iar de atunci au apărut tot felul de zvonuri, ba că se zbate într-o sărăcie lucie, ba că ar avea probleme grave de sănătate. Mai mult, în luna august a anului trecut, o publicație online anunța că bărbatul, ajuns la 72 de ani, ar fi încetat din viață în urma unui infarct. Știrea a fost infirmată câteva zile mai târziu chiar de Valentin Ceauşescu.