Petre Roman se ține bine la 77 de ani. Cum a fost surprins idolul femeilor de după Revoluție, ziua în amiaza mare

După Revoluție, Petre Roman a devenit un adevărat macho man, iar la 77 de ani încă se ține bine. Cum a fost surprins primul premier al României.

20 sept. 2023, 16:58
Petre Roman se ține bine la 77 de ani. Cum a fost surprins idolul femeilor de după Revoluție, ziua în amiaza mare
Cum a fost surprins Petre Roman în Băneasa

Petre Roman a devenit, la scurt timp după Revoluție, idolul femeilor din România. Avea carismă și știa mereu ce să spună. Însă, anii au trecut și peste primul premier al țării, timp în care a divorțat de Mioara și a întâlnit-o pe cântăreața Silvia, mult mai tânără decât el, cea care îi este alături politicianului de 18 ani.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Mioara și Petre Roman. Catinca Roman aruncă bomba. ”Certuri, o tensiune permanentă în casă”

Chiar și la 77 de ani, Petre Roman încearcă să țină pasul și reușește cu brio. Politicianul a fost surprins în Băneasa, lângă pădure, pe lângă Casa Albă, acolo unde a poposit de multe ori, de mână cu soția lui, Silvia Chifiriuc. De această dată a ajuns singur, cel mai probabil pentru o gură de aer proaspăt și pentru a-și pune gândurile în ordine.

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare! Fiica lui Petre Roman a aruncat bomba. „Eu îmi doresc foarte mult să încercăm”

Înainte de a coborâ din mașină, a mâncat repede un sandviș, iar apoi s-a retras repede în spatele Casei Albe, în parcul pentru copii. Acesta s-a așezat pe o bancă, unde a poposit zeci de minute, potrivit cancan.ro.

Petre Roman pare că-și trăiește a doua tinerețe. La începutul vremurilor sale, gloria i-a fost adusă de puloverul roșu, devenit mai apoi celebru. Tot în roșu s-a îmbrăcat și de această dată politicianul, doar că a ales un tricou cu guleraș.