Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare! Fiica lui Petre Roman a aruncat bomba. „Eu îmi doresc foarte mult să încercăm”

Oana Roman a îngropat securea războiului și a revenit la sentimente mai bune față de fostul său soț, Marius Elisei. Recent, fiica lui Petre Roman a vorbit despre o posibilă împăcare cu tatăl fetiței sale.

20 iun. 2023, 20:51
Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare! Fiica lui Petre Roman a aruncat bomba. „Eu îmi doresc foarte mult să încercăm”
Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare! Fiica lui Petre Roman a aruncat bomba

Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare. Oana Roman spune este dispusă de treacă peste toate certurile și scandalurile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu fostul său soț și să își refacă relația.

Citește și Ce gest romantic a făcut Marius Elisei pentru Oana Roman cu ocazia zilei ei de naștere: „Nu am ce să comentez. Este, este și normal să fie așa”

Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare

„Eu îmi doresc foarte mult să încercăm să putem fiecare să uităm și să trecem peste niște chestii. Încă nu s-a ajuns în punctul în care să se poată lăsa în urmă definitiv anumite lucruri. Asta e, de fapt, dorința mea cea mai mare, dacă s-ar putea ajunge … în ciuda faptului că eu sunt un om extrem de vocal și de extrovertit, eu sunt un om care nu iubește discuțiile, nu îmi place cearta, nu îmi plac reproșurile absolut deloc numai că, fiind Berbec, în momentul în care mă provoci, foarte greu mă pot abține”, a spus Oana Roman, potrivit Spynews.

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că toate criticile venite din partea oamenilor care au urmărit la întregul scandal dintre ea și Marius Elisei au avut un impact major asupra sa.

„La câte înjurături mi-am luat de la toată lumea, eu nu am răspuns niciodată, nu am intrat în certuri și în discuții cu nimeni. Acasă, dacă mă calci pe coadă prea des nu prea mai tac.(…) Eu sunt un om care iartă și încerc să uit părțile rele. Eu chiar sunt împăcată acum. În fața lui Dumnezeu sunt extrem de împăcată cu tot. Relele și greșelile eu mi le-am asumat.(…) O relație în care încercăm să lăsăm deoparte aduceri aminte, reproșuri, asta înseamnă înapoi la zero”, a mai spus Oana Roman.

 Oana Roman arată fabulos, după ce a mai dat jos 20 de kilograme

Oana Roman arată fenomenal. Vedeta a mai dat jos 20 de kilograme și se simte cum nu se poate mai bine în pielea ei. Această bucurie vine și cu un sacrificiu, însă. Oana Roman trebuie să-și înnoiască garderoba de vară, pentru că hainele nu îi mai sunt bune.

Vedeta a împărtășit cu fanii de pe Instagram vestea că multe dintre haine vor fi făcute cadou. Oana Roman se gândește în acest fel și la cei mai puțin norocoși, dar și la fanii ei și vrea să le facă o bucurie.

Oana Roman a slăbit 20 de kilograme în ultima perioadă și arată fenomenal, iar imaginile postate pe rețelele sociale dovedesc asta.

„Am început despachetarea hainelor de vară. Patru cutii cu rochii! Trebuie să dau probabil jumătate dintre ele. Am reușit să aranjez o parte dintre hainele de vară. Peste jumătate trebuie călcate și cam 30 la sută sunt bune de dat. Am două cutii imense pline de rochii și de haine pe care nu le mai port. Cred că am peste 30 de rochii, sacouri și geci, și multe altele. Și tot mi-au rămas enorm de multe. O să fac și un shop my closet, dar când o să am putere să fac și coletele”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Citește și Oana Roman demască lumea influencerilor din România: „Dacă nu te încadrezi în acest trend, nu ai acces!”