Petrecere cu manele, hore şi băutură pentru un candidat PNL. Politicianul susţine că a fost plecat din localitate VIDEO

Marcel Deac Iancău, candidatul PNL la alegerile locale pentru Primăria din Giarmata, Timiș, a avut o întâlnire de pomină cu tinerii, în precampanie electorală. Reuniunea a avut loc în câmp, la o casă de lângă balta din Giarmata. Întâlnirea s-a transformat rapid în petrecere, cu mici, bere, manele, dedicaţii şi hore. Potrivit Tion.ro, poliţiştii ajunşi la faţa locului le-au aplicat petrecăreţilor sancţiuni contravenţionale.

RomaniaTV.net
03 aug. 2020, 09:07
Petrecere cu manele, hore şi băutură pentru un candidat PNL. Politicianul susţine că a fost plecat din localitate VIDEO

Vreau să cântăm împreună până la ora 6 dimineața. Vreau să mulțumesc domnului Marcel pentru invitație. Ăsta e primarul de care avem nevoie mă, fapte nu vorbe”, striga DJ-ul în microfon, potrivit unei filmări realizate de un amator.

Tinerii au dansat până după miezul nopţii, când petrecerea a fost spartă de apariţia organelor de Poliţie. Poliţiştii au venit la adresă după mai multe sesizări la 112, la Poliția Locală și la Telverde pentru coronavirus.

Citeşte şi Călin Popescu Tăriceanu: Fiecare zi cu aceşti caraghioşi la Cotroceni sau la Palatul Victoria este o insultă la adresa românilor!

Contactat de jurnaliștii de la Tion.ro, Marcel Iancău a declarat că el este la mare și nu are cunoştinţă de nicio petrecere organizată în numele lui. „Nu am făcut niciun party, eu sunt la mare acum. Da da, sunt la mare. Asta nu înseamnă că eu trebuie să fiu prezent, poate au plătit. Chiar nu știu de așa ceva, sunt candidatul, dar eu sunt la mare”, a declarat penelistul. Întrebat dacă a fost organizată o petrecere în numele lui, candidatul PNL la Primăria Giarmata a închis telefonul.

Organizatorul petrecerii, un bărbat de 46 de ani, a primit o amendă de 5.000 de lei. Amenda a fost emisă, însă, pe numele lui Marcel Iancău, potrivit sursei citate.

Azi-noapte, în jurul orei 00:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că la o locație din Giarmata a avut loc o petrecere în aer liber fără respectarea prevederilor legale, la care a participat un număr mare de persoane. În urma verificărilor efectuate, organizatorul de 46 de ani a fost sancționat contravențional cu 5.000 de lei conform Legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș.