Petrecere cu striptease pentru poliţiştii din Călăraşi VIDEO

Patronul unui restaurant din Călăraşi s-a dezbrăcat în faţa localului. El şi-a vărsat nervii pe jurnaliştii care au vrut să filmeze o petrecere a poliţiştilor. Poliţiştii de la IGPR anchetează conducerea IPJ Călăraşi.

RomaniaTV.net
06 dec. 2011, 16:06
Petrecere cu striptease pentru poliţiştii din Călăraşi VIDEO

Chef de poliţişti luni noaptea, la un restaurant din afara oraşului Călăraşi. Protagonişti – ofiţerii de comandă din inspectoratul de poliţie. De altfel, toţi aceştia fiind subiectul unui control venit de la Bucureşti. Printre sticlele de băutură, comisarii au dezbătut soarta colegului Marian Bordeaş, şeful serviciului de Investigare a Fraudelor.

La vederea camerei de filmat, patronul localului în care se efectua cercetarea poliţienească „specifică” a oferit un adevărat show, dezbrăcându-se în timp ce îi înjura pe jurnalişti. Asta a fost reacţia lui Hristache Geambazi, zis Itu, patronul restaurantului în care au poposit ofiţerii de la IPJ Călăraşi.

Supărarea lui este, pe undeva, explicabilă. Petrecerea poliţiştilor cerea intimitate iar jurnalşiştii curioşi au putut să-i vadă la aceeaşi masă pe toţi capii poliţiei. Gazde de onoare – şefii vizaţi de un control de la Bcureşti: comisarul- şef Vasile Mărgineanu, comandantul IPJ Călăraşi şi comisarul şef Marian Bordeaş, şeful Serviciului Investigarea Fraudelor.

Corpul de Control al ministrului de Iinterne Traian Igaş a dispus în urmă cu trei luni cercetarea comandantului Mărgineanu şi a celor doi adjuncţi ai săi. Împotriva acestora au fost formulate peste 100 de capete de acuzare.

În ultimul an, jurnaliştii au dezvăluit opiniei publice amănunte picante privind ilegalităţile comise de şefii Poliţiei din Călăraşi şi de rudele acestora.