Petrecere cu sute de persoane chiar în curtea unui primar din Călăraşi. Manele, dans şi nici urmă de distanţarea socială VIDEO

Petrecere cu sute de oameni pe ritmuri de manele și cu dedicații. Așa a sărbătorit victoria primarul din Curcani, Călăraşi.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 14:44
Petrecere cu sute de persoane chiar în curtea unui primar din Călăraşi. Manele, dans şi nici urmă de distanţarea socială VIDEO

După ce a fost ales pentru un nou mandat, Aurică Gazu a dat o petrecere la care au participat aproximativ 200 de persoane. Potrivit unor surse, petrecerea a avut loc chiar în curtea acestuia. Faptul că suntem în plină pandemie de coronavirus nu i-a împiedicat pe petrecăreţi să se distreze până în zori. Au dansat, au cântat împreună, au ascultat manele, fără să ţină cont de regulile de protecţie impuse de autorităţi. Nu au păstrat distanţarea socială ţi nici nu au purtat măşti de protecţie.

Imaginile surprinse de unul dintre petrecăreţi au ajuns şi pe reţelele sociale.

Culmea, primarul chiar le-a transmis cetăţenilor, în cadrul unui interviu acordat în luna aprilie pentru obiectiv-online, să respecte măsurile impuse de autorităţi, în contextul pandemiei.

„Întrucât ne aflăm în preajma Sărbătorilor Pascale, le transmit sănătate şi le cer tuturor să respecte măsurile ordonanţelor militare şi deciziile autorităţilor locale, doar astfel ne putem reîntâlni sănătoşi!”, spunea Aurel Gazu la vremea aceea.

Cine este Aurel Gazu

Aurel Gazu se află în fruntea primăriei din comuna Curcani din anul 2004, toate mandatele de până acum fiind câştigate din partea PNL. La alegerile din acest an, primarul a candidat ca membru al PSD Călăraşi.

Primarul mort din Deveselu, sărbătorit cu lumânări în cimitir VIDEO