Petrecere cu zeci de persoane, organizată ilegal în plină pandemie. Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov filmat nerespectând regulile

Petrecere organizată ilegal în judeţul Braşov, în plină pandemie de coronavirus. Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a fost prezent la această petrecere şi a fost filmat în timp ce încălca regulile impuse în pandemie.

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 12:22

În imaginile surprinse la petrecere se observă cum lumea se înghesuie pe ringul de dans, fără să poarte măşti de protecţie şi cum se îmbrăţişază unii cu alţii, potrivit braşov.net.

Evenimentul s-a petrecut sâmbătă, într-un imobil din localitatea Hărman. În urma apariţiei imaginilor pe reţelele sociale poliţiştii s-au autosesizat.

Potrivit surselor din anchetă, până în momentul de faţă s-au dat două amenzi. Una de 1.500 de lei pentru organizatorul petrecerii şi încă una de 500 de lei pentru Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Oamenii legii fac cercetări în continuare pentru indentificarea tuturor persoanelor care au luat parte la acel eveniment.

Ce spun poliţiştii

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 17.10.2020, într-o anexă a unui imobil din localitatea Hărman, județul Brașov, a avut loc un eveniment privat, respectiv o aniversare, la care au participat mai multe persoane. În conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020, s-a luat măsura sancționării contravenționale a proprietarului imobilului, a persoanei sărbătorite și a unui invitat.

În continuare, polițiștii efectuează verificări pentru identificarea tuturor persoanelor participante, în vederea luării măsurilor legale care se impun”, a anunțat Poliția Brașov.