Petrecere de majorat cu lăutari şi aproape 100 de invitaţi, spartă de poliţişti. S-au dat amenzi de zeci de mii de lei

O petrecere de majorat cu aproape 100 de invitaţi a fost oprită de poliţişti într-o cafenea din Năvodari. Toţi petrecăreții au fost amendaţi cu 2.000 de lei fiecare, iar administratorul localului s-a ales cu o sancţiune de 10.000 de lei.

19 mart. 2021, 11:17
Petrecere de majorat cu lăutari şi aproape 100 de invitaţi, spartă de poliţişti. S-au dat amenzi de zeci de mii de lei

O petrecere de majorat cu lăutari şi aproape 100 de invitaţi a fost spartă joi de poliţişti din cadrul Poliției orașului Năvodari după o sesizare la numărul de urgenţă 112 cu privire la desfășurarea unui eveniment privat, la o cafenea din orașul Năvodari, la care participă mai multe persoane, fără a fi respectate măsurile de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că era vorba despre o petrecere de majorat, la eveniment participând 96 de persoane. Toate persoanele participante la petrecre au fost legitimate și sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, evenimentul fiind întrerupt.

Citeşte şi: Elevi infectaţi cu coronavirus după o petrecere de majorat cu 150 de invitaţi, organizată de un deputat PSD. Două licee riscă se fie închise

Şi administratorul localului a fost identificat şi sancţionat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Nu este prima petrecere de majorat la care poliţiştii intervin. O petrecere de majorat a fiului unui membru al clanului Văncică, la care participa şi manelistul Florin Salam, a fost oprită de poliţişti în Bucureşti. Poliţiştii au descins în incinta unui restaurat din sectorul 4, unde era organizată petrecerea fără ca participanţii să respecte măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Petrecăreţii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 9.500 lei, informează Poliţia Capitalei. Printre participanții la petrecere s-a aflat și manelistul Florin Salam.

Citeşte şi: Petrecere cu zeci de adolescenţi, în Craiova. Dorian Popa a întreţinut atmosfera la majoratul unde nu s-a respectat nicio lege