Petrecere de majorat de mii de euro pentru fiica Larisei şi a lui Marian Drăgulescu. „A spus că vrea să arate ca o prinţesică”

Marian și Larisa Drăgulescu s-au reunit la majoratul fiicei lor, Beatrice, şi au cheltuit câteva mii de euro pentru petrecerea la care au asistat 70 de persoane.

05 oct. 2022, 08:59
Petrecere de majorat de mii de euro pentru fiica Larisei şi a lui Marian Drăgulescu. „A spus că vrea să arate ca o prinţesică”
Petrecere de majorat de mii de euro pentru fiica Larisei şi a lui Marian Drăgulescu. "A spus că vrea să arate ca o prinţesică"

Petrecere de majorat de mii de euro pentru fiica Larisei şi a lui Marian Drăgulescu. Cei doi au divorţat cu scandal în 2009, dar în ultimii ani au avut o relaţie civilizată de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Acum, au fost din nou împreună la majoratul fiicei lor, Beatrice.

Larisa Drăgulescu a recunoscut că a fost escortă în Germania! “Am câștigat sume frumoase. Nu am regrete”

„Ea a fost destul de modestă, nu și-a dorit nimic special, a vrut să fie surpriză, nu a vrut să vadă tortul, sala, aranjamentul, a vrut să fie surprinsă. Singurul lucru pe care și l-a dorit, a spus că vrea să arate ca o prințesică în ținuta ei. Partea de sus a fost un corset cu cristale, iar partea de jos a fost fusta de la rochia mea de mireasă de la nunta cu Marian. Tortul a fost alb cu roz, mare, pe trei etaje. Au fost 70 de persoane, am încercat să ne limităm la 70, altfel puteam să ajungem la mult mai mulți. Costurile au fost pe măsură, cam câteva mii de euro, nu mai contează. Important e că a ieșit foarte frumos, așa cum ne-am dorit” , a dezvăluit Larisa Drăgulescu pentru wowbiz.ro.

Larisa Drăgulescu câștigă o avere din Onlyfans. Câte mii de euro plătește pe impozite

Larisa Drăgulescu are cont în prezent pe platforma „OnlyFans” şi a recunoscut că a făcut avere din activităţi destinate adulţilor. „Soțul meu m-a cunoscut în club, nu la biserică. Știa cu cine s-a căsătorit. Eu am 37 de ani, el are 41. Copiii mei au 15 și 17 ani și știu ce fac și nu au nimic împotrivă. Eu zic că i-am crescut bine, au amândoi bursă la liceu. Ce legătură are ce fac cu educația dată? Ne înțelegem foarte bine. Nu fac videochat, fac filmulețe și poze interzise minorilor, înainte am lucrat în cluburi de noapte în Germania, apoi a venit pandemia. Am câștigat o avere impresionantă, dar din tot ce am făcut în ultimii 5-6 ani, nu doar din platformă”, spunea, acum ceva timp, Larisa Drăgulescu.