Petrecere de majorat faraonică pentru Anabela, prințesa țiganilor. Tânăra din Grajduri s-a sărbătorit la un restaurant de lux din Capitală și a fost felicitată de zeci de vedete

Anabela, prințesa țiganilor din comuna ieșeană Grajduri, a împlinit 18 ani. Și cum o dată în viață devine majoră, tânăra s-a sărbătorit cu mare fast în Capitală, în buricul târgului.

23 apr. 2024, 09:04

Anabela, prințesa țiganilor, face parte dintr-una dintre cele mai înstărite familii din comuna ieșeană Grajduri. Tânăra este una dintre cele mai cunoscute influencerițe, reușind să adune, pe rețelele de socializare, zeci de mii de urmăritori. Pe TikTok, postează videoclipuri care au milioane de vizualizări.

Petrecere de majorat faraonică pentru Anabela, prințesa țiganilor

Anabela iese în evidență prin ținutele luxoase și sclipitoare pe care le poartă, ținute care te duc cu gândul la prințesele autentice, potrivit bzi.ro Și, desigur, nici bijuteriile masive, din aur, nu îi lipsesc. Tânăra își ține permanent urmăritorii la curent cu evenimentele din viața ei. Mesele îmbelșugate nu lipsesc, mai ales de sărbători, iar tânăra arată cum trăiesc țiganii din Iași.

La împlinirea celor 18 ani, Anabela s-a sărbătorit la un restaurant de lux din apropierea Arcului de Triumf. Tânăra a făcut o sumedenie de fotografii în care se poate vedea monumentul măreț în toată splendoarea lui, dar și fotografii în incinta restaurantului luxos și în care se văd buchetele uriașe de flori pe care le-a primit. Prințesa țiganilor a primit numeroase urări de la vedete care o urmăresc pe rețelele sociale.

Citeste si Cristian Țântăreanu a împlinit 80 de ani. Milionarul a făcut petrecere cu 400 de invitați, în Paradisul Verde: „Sănătos nu sunt, voios poate”

Romii de la Grajduri, cunoscuți în toată țara

Localitatea Grajduri este renumită pentru organizarea de evenimente fastuoase, dar și pentru tot felul de incidente. Nunțile făcute la Grajduri în familiile bogate durează ca în basme, trei zile și trei nopți. Când vine vorba despre relații sentimentale, lucrurile se complică mult. De exemplu, încă se mai practică nunțile între minori, iar miresele sunt promise de la doar câțiva ani. Comunitatea de romi de la Grajduri este condusă de un bulibașă, romii trăiesc după legile lor.

Citeste si Diana Matei, despre începutul relaţiei cu soţul ei, Marian Cleante. „Bărbatul meu ţigan, doi copii, mai mare cu zece ani!” VIDEO

Romii din Grajduri au ajuns de multe ori în atenția publicului după fel de fel de grozăvii. De exemplu, de Bobotează, romii de la Iași se dau chiar și peste cap pentru ca mitropolitul să-i stropească cu agheasmă. Mai mult decât atât, pleacă spre casă cu zeci de litri de apă sfințită și stropesc mașinile de lux pe care le dețin. Ei spun că Dumnezeu îi protejează astfel. Tot de Bobotează, romii de la Grajduri își burdușesc portbagajele cu mâncare și băutură, având credința că astfel vor avea un an nou îmbelșugat.