Petrecere de Paşte la Casa Albă. Copiii au încins vânătoarea de ouă GALERIE FOTO VIDEO

Peste 35.000 de persoane au fost invitate la tradiţionala vânătoare de ouă. Nici în acest an nu au lipsit incidentele, însă participanţii au avut parte şi de momentele vesele.

07 apr. 2015, 06:45

Preşedintele american Barack Obama a fost deranjat de o albină în timp ce le citea copiilor strânşi la petrecere. El a încercat să îi liniştească pe micuţi, însă aceştia au fost prea speriaţi de insectă. „O, nu! Este o albină! Este în regulă. Albinele sunt bune. Nu vă vor face rău”, i-a calmat pe micuţi preşedintele, continuând lectura, potrivit România TV.

Dar copiii erau prea speriaţi de albină şi nu s-au liniştit prea repede. „Staţi, staţi, staţi! Voi sunteţi sălbatici! Nu ar trebui să îţi fie frică de albine când eşti sălbatic!”, a încercat să glumească preşedintele cu ei.

Citeşte şi Ce nu ştiai despre Săptămâna Mare: Semnificaţii, tradiţii şi superstiţii

Nici la baschet, jocul său preferat, nu a avut mai mult succes. Obama era să se lovească de un alt jucător de pe teren și a ratat mult mai multe coşuri decât a înscris.

Cât despre Prima Doamnă, Michelle Obama a urcat pe scenă alături de o formaţie celebră şi a dansat.

Absente de la petrecere au fost cele două fiice ale familiei prezidenţiale. Părinţii lor au spus că au ceva de făcut la şcoală.