Petrecere de pomină pentru poliţiştii din Călăraşi. Oamenii legii au „descins” la chef cu maşinile personale sau cu cele de serviciu

Poliţiştii din Călăraşi au petrecut cu lăutari într-o pensiune de la marginea oraşului. Oamenii legii au descins la chef cu limuzinele personale, dar şi cu maşini de serviciu. Colegii de la Circulaţie, chemaţi să le pună fiola la plecare, au verificat alcoolemia jurnaliştilor care şi-au permis să anunţe petrecerea.

RomaniaTV.net
15 dec. 2016, 10:55
Petrecere de pomină pentru poliţiştii din Călăraşi. Oamenii legii au „descins” la chef cu maşinile personale sau cu cele de serviciu

Imediat ce s-a înserat, drumul către pensiunea aflată în apropierea oraşului s-a aglomerat brusc. Poliţiştii din Călăraşi se grăbeau să ajungă la petrecere pentru a sărbători prerevelionul.

Deşi afară era un ger cumplit, poliţiştii ieşeau din când în când la plimbare prin curtea pensiunii doar în cămaşă. La petrecere a participat chiar şi şeful cel mare. 

La plecarea poliţiştilor de la chef au asistat şi colegii de la Circulaţie. Fiola a fost, însă, doar pentru şoferul care i-a însoţit pe jurnalişti. Biroul de presă al IPJ Călăraşi a refuzat să ofere explicaţii publice, motivând că poliţiştii au avut o petrecere privată. Nici prefectul judeţului n-a ştiut ce se întâmplă la pensiune.

Cheful pică, însă, cum nu se poate mai prost pentru oamenii legii din Călăraşi care încheie un an plin de evenimente, dar gol de realizări. În 2016, doi poliţişti din cadrul IPJ au fost condamnaţi la închisoare după ce au violat pe câmp o minoră cu handicap, un şef de post s-a sinucis după ce a gonit beat pe străzi cu maşina Poliţiei, în vreme ce comuna Budeşti a devenit Vestul Sălbatic, cu patru crime în mai puţin de o lună. Marea supărare a poliştilor călărăşeni a rămas însă presa.