Petrecere într-un centru de vaccinare din Botoşani. Cadrele medicale se distrează pe manele

Petrecere într-un centru de vaccinare din Botoşani. Cadrele medicale de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” au încins o petrecere cu manele. Mai mult, au şi mortalizat momentele, iar unul dintre participanţi le-a postat şi pe o reţea de socializare.

19 sept. 2021, 22:20
Petrecere într-un centru de vaccinare din Botoşani. Cadrele medicale se distrează pe manele
Petrecere într-un centru de vaccinare din Botoşani

Petrecere într-un centru de vaccinare din Botoşani. În imagini se poate observa cum asistenţii se distrează copios şi chiar organizează un picnic în toată regula.

Unul dintre cei prezenţi jonglează cu o minge de basket, dansează prin sala în care se văd pe fundal cabinele de vaccin, iar la un moment dat apare îmbrăcat cu costum de protecţie şi cu trei trandafiri în mână.

De asemenea o asistentă mimează versurile unei melodii, se roagă şi apoi arată un semn obscen. Într-un alt videoclip aceasta sintetizează activitatea prezentată în imagini spunând „muncim cu drag şi spor, cum se munceşte în România”.

Citeşte şi: O femeie din Botoşani a sunat la 112 din spital, pentru a merge la toaletă. Nimeni nu o băga în seamă

Petrecere într-un centru de vaccinare din Botoşani

Încă nu se ştie dacă filmuleţele sunt realizate în timpul programului sau în afara acestuia, însă personalul medical se află în clădire.

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani a precizat că instituţia pe care o conduce va demara o anchetă în acest sens.

Nu mă pot pronunţa acum, va trebui să discutăm cu acele persoane şi să vedem când au fost făcute acele filme şi în ce context. Dar nu este un lucru care să le facă cinste.

Vom anunţa şi reprezentanţii Primăriei Botoşani, instituţie care este angajatorul direct al acestora. DSP doar supervizează”, a spus medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani, potrivit Monitorulbt.ro.


loading...