Petrecere într-un club din Centrul Vechi al Capitalei, oprită de Poliţie. S-au dat amenzi de mii de lei

Poliţiştii au intervenit seara trecută la o petrecere organizată într-un club din Centrul Vechi al Capitalei unde se distrau zeci de tineri chiar dacă legislaţia prevede că localurile trebuie închise la ora 21.

28 nov. 2021, 12:55
Petrecere într-un club din Centrul Vechi al Capitalei, oprită de Poliţie. S-au dat amenzi de mii de lei

Petrecere într-un club din Centrul Vechi al Capitalei, oprită de Poliţie. S-a întâmplat sâmbătă seara. Proprietarul clubului a fost amendat cu 5.000 lei pentru organizarea unui eveniment privat prin încălcarea legislaţiei în vigoare.

De asemenea, poliţiştii Serviciului Poliţiei Centrului Vechi au amendat alte 38 de persoane care au participat la petrecere fiecare cu câte 500 lei.

Citeşte şi: Bărbat amendat de două ori într-o săptămână pentru că nu a respectat carantina COVID. O prostituată l-a reclamat la 112

„În data de 27 noiembrie 2021, în jurul orei 23.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că în incinta unei societăți comerciale, din sectorul 3, se afla în desfășurare un eveniment privat.
În locație, polițiștii Serviciului Poliției Centrului Vechi au identificat 47 de persoane, clienți, dar și angajați. În urma verificărilor s-a stabilit că o persoană nu poseda certificat verde, fiind sancționată contravențional.

Citeşte şi: Poliția a descins în forță în clubul Loft din Predeal. Mascații au spart cheful petrecăreților VIDEO

Societatea comercială a fost sancționată contravențional, cu suma de 5.000 de lei, conform prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru organizarea de petreceri private.

Totodată au fost sanctionate contraventional un număr de 38 de persoane participante la petrecere fiecare cu suma de 500 lei”, a transmis Poliţia Capitalei.

De asemenea, în acest caz a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă București, pentru a dispune măsurile din competență, cu privire la societatea comercială.