Petrecere mare la Arad cu invitaţi de seamă din PNL. Cheful, dat în onoarea lui MRU, noul şef SIE

La Arad a avut loc, joi seara, o petrecere la care au participat numeroşi membri ai PNL, în frunte cu Vasile Blaga, Gheorghe Falcă şi Mihai Răzvan Ungureanu. Acesta din urmă, noul şef SIE, ales senator de Arad în 2012, s-a despărţit de colegii de partid cu o masă la un celebru salon de evenimente din municipiul Arad.

17 iul. 2015, 08:13
Petrecere mare la Arad cu invitaţi de seamă din PNL. Cheful, dat în onoarea lui MRU, noul şef SIE

Proaspăt numitul şef SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, a dat joi seara o masă de mulţumire pentru membri PNL Arad. Reamintim că Mihai Răzvan Ungureanu a fost ales senator de Arad în 2012 de pe locul al doilea.

„Masa ar fi organizată de către primarul Aradului, Gheorghe Falcă. Pentru megapetrecerea dată în onoarea şefului SIE, conducerea PNL Arad a mobilizat toţi primarii din judeţ ai partidului, care sunt obligaţi să aducă fiecare câte cinci-zece membri de partid, pentru ca asistenţa să fie una cât mai impresionantă.

Citeşte şi: Social-democratul Ilie Cheşa, înaintea lui Gheorghe Falcă în topul „Cel mai popular politician” din Arad

Nu numai primarii au fost mobilizaţi, ci şi membrii PNL din municipiul Arad sau angajaţi ai instituţiilor din subordine, care pe lângă obligativitatea de a participa la masa cu pricina şi a-l aplauda pe MRU, astăzi unii dintre ei au fost puşi la lucru, în special la cărat de mobilier pentru eveniment„, scrie livearad.ro.

Gheorghe Falcă, edilul Aradului, a confirmat organizarea evenimentului. 

„Mâine va fi o conferinţă în care domnul Mihai Răzvan Ungureanu își va lua la revedere de la presa locală. Va veni și domnul Blaga mai târziu, va fi o masă in seara asta. Nu avem nevoie să chemăm membrii de partid, noi nu avem nevoie să îl mai impresionăm pe domnul Mihai Răzvan Ungureanu”, a declarat Falcă.