Petreceri de Revelion din Bucureşti VIDEO

Capitala a intrat în febra Revelioanelor. Autorităţile au pregătit bucureştenilor megapetreceri în mai multe locuri din Bucureşti. Află pe RTV.NET ce surprize au pregătit edilii din Capitală pentru seara de Revelion.

RomaniaTV.net
28 dec. 2012, 08:06
Petreceri de Revelion din Bucureşti VIDEO

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, organizează şi anul acesta petrecerea de Revelion în Piaţa Constituţiei. Pe scena din Piaţa Constituţiei, special amenajată pentru Revelion, vor urca Horia Brenciu, Vunk, Antonia, Direcţia 5, Voltaj, Antract, Guess Who, Lotus, Corina, Lora, Grasu XXL şi Nelu Ploieşteanu.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au anunţat că petrecerea va începe la ora 19.00. Trecerea în noul an va fi marcată, ca în fiecare an, de un foc impresionant de artificii.

 

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, organizează în acest an două Vanghelioane. Unul la Romexpo pentru care a pus la dispoziţie 7000 de locuri şi unul, în aer liber, la Sebastian. Edilul şi-a anunţat prezenţa la petrecerea de la Romexpo.

Artiştii internaţionali Anastacia şi David Bisbal vor cânta anul acesta la al 10-lea Vanghelion. La petrecerea de la Romexpo vor cânta şi artişti români, printre aceştia numărându-se Horia Brenciu, Andreea Bănică, Connect R, Alex Velea, Smiley, Ruby, dar şi trupele Voltaj şi Direcţia 5.

Petrecerea începe la ora 19.30 şi un bilet de intrare costă 100 de lei.

 

Cel de-al doilea Vanghelion va avea loc în stradă, la intersecţia străzii Sebastian cu Calea 13 Septembrie, va începe la ora 19:00 şi se va termina la 01:00, iar intrarea va fi libera. Pe scenă vor cânta aceiaşi artişti ca la Vanghelionul de la Romexpo. Circulaţia în zonă va fi oprită.

 

Primăria sectorului 3 organizează o petrecere de Revelion în Parcul Alexandru Ioan Cuza. Evenimentul va avea loc în zona intrării principale, la intersecţia străzilor Câmpia Libertăţii şi Baba Novac.

De la ora 20:00 vor urca pe scenă Bere Gratis, VANK, HiQ, Trupa Veche, Proconsul şi Narcisa Suciu. Concertele vor fi acompaniate de spectacole de lasere şi lumini, iar la miezul nopţii vor fi focuri de artificii. Intrarea este liberă.