Petrecerile anunţate pe Facebook fac prăpăd: Află cum au distrus 800 de indivizi o casă FOTO

Camere devastate ca după bombardament, un pian întreg făcut bucăţi, pereţi mânjiţi cu graffiti şi tavane rupte... Acestea sunt doar câteva dintre pagubele produse de o hoardă de 800 de adolescenţi smintiţi de băutură, la o petrecere, după ce o fată de 14 ani a anunţat pe Facebook că îşi aniversează ziua de naştere.

RomaniaTV.net
10 dec. 2012, 19:20

Sarah Hine, o fată de 14 ani din Billericay, Essex, a fost complet neinspirată când a anunţat pe reţeaua de socializare Facebook aniversarea sa, lăsând să se înţeleagă faptul că accesul la petrecere este liber. Aşa s-a trezit cu nu mai puţin de 800 de invitaţi, care, „alimentaţi” din plin cu alcool, i-au distrus o casă cu trei camere, scrie Daily Mail.

Petrecerea începuse bine, iar mama fetei, Esther, în vârstă de 56 de ani, a rămas cu invitaţii, ca să supravegheze petrecerea. În scurt timp, şi casa, şi curtea s-au umplut cu invitaţi, iar după ce tinerii au băut ceva mai mult, au început să se distreze în mod agresiv până când petrecerea a scăpat complet de sub control. 

Dotaţi cu tuburi de graffiti, au început să scrie şi să mâzgălească pereţii. Au scris inclusiv mesaje sexuale. Au ocupat toate încăperile, au devastat mobilierul şi au furat tot ce au putut. Au scos uşile din balamale şi le-au făcut praf, apoi au început să atace tavanele, scoţând inclusiv stratul izolator de vată de sticlă, astfel încât unii dintre invitaţii care dansau la etaj au rupt podeaua în dreptul găurii din tavan şi s-au pomenit la parter. La un moment dat, petrecăreţii au scos o pianină în faţa casei şi au distrus-o complet.

Petrecerea fusese numită de fată „Project X of Essex”, aluzie la blockbuster-ul american „Project X”, în care trei liceeni au pus la cale o petrecere gigantică, pentru a se face astfel cunoscuţi, dar care a avut consecinţe dezastruoase.

Pagubele produse în casa adolescentei britanice se ridică la aproximativ 30.000 de lire sterline, însă familia fetei nu poate beneficia de asigurarea pentru locuinţă, pentru că mama adolescentei le-a permis invitaţilor să intre în casă. 

Şi profesorii de la şcoala unde învaţă Sarah o avertizaseră pe ea şi pe mama ei asupra pericolului la care se expun prin anunţurile de petrecere postate pe reţelele de socializare, însă mama fetei a crezut că aşa ceva nu se va putea întâmpla.

Înfioraţi de ceea ce vedeau că se întmplă în locuinţa adolescentei, vecinii au chemat poliţia la ora 9:00 seara. Petrecăreţii scăpaţi de sub control au fost evacuaţi de către forţele de ordine, care au confiscat şi o cantitate impresionantă de sticle goale de băuturi alcoolice pe care le aduseseră cu ei, pentru că mama fetei nu le pusese la dispoziţie astfel de băuturi.

 

 


loading...