Petrică Mîţu Stoian îşi cumpărase o maşină de 100.000 de euro înainte să moară. Cui rămâne averea artistului

Petrică Mîţu Stoian a strâns o avere uriaşă după ce a petrecut o viaţă întreagă pe scenă. Recent, artistul îşi cumpărase o maşină în valoare de 100.000 de de euro. Din păcate, cântăreţul nu a apucat să se bucure prea mult de averea pe care o avea.

10 nov. 2021, 10:53
Petrică Mîţu Stoian îşi cumpărase o maşină de 100.000 de euro înainte să moară. Cui rămâne averea artistului

Petrică Mîţu Stoian îşi cumpărase o maşină de 100.000 de euro înainte să moară. Artistul conducea o adevărată bijuterie pe patru roți, marca Mercedes.

Petrică Mîţu Stoian, avere uriaşă. Cui rămâne

Citeşte şi Lacrimi şi durere în ziua în care Petrică Mîţu Stoian este condus pe ultimul. Rudele artistului, audiate înainte de înmormântare

Cântăreţul de muzică populară era unul dintre cei mai iubiţi artişti din România şi a reuşit să strângă o avere de aproximativ un milion de euro. Recent, acesta îşi cumpărase o maşină în valoare de 100.000 de euro. Din păcare, nu a apucat să se bucure prea mult de ea.

„Tot ce mi-am dorit cu adevărat, am primit. Am și o melodie care suna așa: Doamne-n viață-s mulțumit, că mi-ai dat ce mi-am dorit. Eu am dobândit totul prin muncă, nimeni nu mi-a dat un pai, doar educație am primit de la părinți, în rest, nimic”, povestea artistul într-un interviu.

Cântăreţul de muzică populară spunea că a câştigat foarte bine după ce s-au dat ordonanțele la mineri, în perioada 1985-1996. Se spunea atunci că un artist de rangul lui câștiga atunci până la 15 milioane de lei (vechi). În prezent, acesta încasa chiar și 1100 de euro pentru o oră de cântat la evenimente, potrivit bzi.ro.

Puţini ştiu că atunci când nu era pe scenă, artistului îi plăcea să se ocupe de agricultură. În urmă cu câţiva ani şi-a deschis împreună cu o nepoată o afacere cu căpşune, care îi mergea destul de bine.

Mulţi se întreabă cui rămâne toată averea pe care a strâns-o o viaţă întreagă regretatul artist.

„Lucrurile se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor. Eu le-am cam făcut pe toate. Dar dacă s-a întâmplat să n-am un urmaş, că asta este, nu sunt singurul. Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmaşi. Asta nu este un capăt de ţară. Am destui nepoţi care sunt aproape de mine. Cine e aproape de mine, mă iubeşte şi mă respectă, are toată dragostea mea. Cine nu, la revedere!”, mai spunea artistul în cadrul unui interviu.

Petrică Mîţu Stoian, moarte violentă, avea ruptură de alveolă pulmonară. Noi detalii de la autopsie

Petrică Mîţu Stoian a avut parte de o moarte violentă, arată datele preliminare ale necropsiei, prezentate miercuri dimineaţa în exclusivitate de România TV. Potrivit surselor, necropsia a arătat că artistul a suferit sângerări la nivelul plămânilor în urma unei contuzii pulmonare. Avea plămânii afectaţi în proporţie de 70%, iar alveola pulmonară era afectată de traume.

Autopsia a arătat că plămânii artistului sângerau. Una dintre ipotezele luate în calcul este că terapia cu oxigen i-a fost fatală. într-adevăr, cheia ar putea fi terapia cu oxigen şi barocamera, locul unde artistul a mers pentru a se recupera după COVID.

Din punct de vedere medical, este posibil ca aerul introdus în organism cu presiune ridicată să afecteze ţesuturile şi organele. În termeni medicali, se numeşte „barotraumă”.

Poliţiştii şi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului înterpretului de muzică populară din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul decesului cântăreţului de muzică populară din judeţul Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian. Procurorii cercetează modul în care artistul a decedat la Spitalul Judetean Reşiţa, după ce fusese internat la Clinica Nera pentru tratament post-Covid.

Poliţiştii şi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului artistului. De asemenea, au început audierile chair în ziua în care Petrică Mîţu Stoian este condus pe ultimul drum.

Artistul este înmormântat miercuri, la cimitirul Ungureni din Craiova.

Citeşte şi EXCLUSIV Sora lui Petrică Mâțu Stoian: „De la autopsie nu avem niciun răspuns. Am fost prima care l-a văzut mort”