Petrică Mîţu Stoian, mesaj din lumea de dincolo. Ce i-a spus în vis surorii sale: „Acesta a fost mesajul lui”

Sora lui Petrică Mîţu Stoian a dezvăluit ce mesaj i-a transmis recent artistul din lumea de dincolo. Maria Tarchilă mărturiseşte că îl visează destul de des pe regretatul cântăreţ de muzică populară.

27 apr. 2022, 14:50
Petrică Mîţu Stoian, mesaj din lumea de dincolo. Ce i-a spus în vis surorii sale: „Acesta a fost mesajul lui”

Petrică Mîţu Stoian, mesaj din lumea de dincolo. Recent, regretatul artist i-a apărut în vis surorii sale şi i-a transmis un mesaj.

Mesajul lui Petrică Mîţu Stoian din lumea de dincolo

Sora lui Mîţu Stoian spune că îl visează destul de des pe fratele său. Femeia povesteşte că în ultimul vis fratele său a luat-o de gât şi i-a spus ceva despre fosta lui prietenă.

Citeşte şi Fenomene paranormale la filmarea clipului dedicat lui Petrică Mîţu Stoian. Cum şi-a făcut simţit prezenţa regretatul artist. Constantin Enceanu: „De fiecare dată, la ultima strofă, se auzea un vuiet”

„Pe Petrică l-am visat ultima oară acum vreo două săptămâni. Nu cere mâncare niciodată, eu oricum în fiecare zi împart mâncare, pentru toți morții, dăm la săraci. Trebuie să avem sufletul bun. Dacă ești rău Dumnezeu vine și îți trage peste cap, cum se zice în popor.

L-am visat că se uita la mine. M-a luat pe după gât și îmi spunea ceva despre fosta lui prietenă, că a ținut la ea. O fi vrut să-mi zică să nu zic ceva rău despre ea. Poate că acesta a fost mesajul lui…” a mărturisit sora regretatului cântăreţ de muzică populară, potrivit ego.ro.

Femeia mărturiseşte că fratele său nu se simţea deloc bine după ce fusese bolnav de coronavirus şi de aceea ar fi luat decizia de a merge să se trateze.

„Sufăr foarte mult că fratele meu a murit tânăr. Suferi enorm când cineva moare subit, fulgerător. Când e cineva de vârstă mai înaintată zici, ”S-a dus, era bătrân!”. Dar, când e mai tânăr, ți se rupe sufletul. După ce fusese bolnav de Covid-19, nu se mai simțea deloc bine, de aceea a și plecat la clinica aceea, avea plămânii foarte afectați.

S-a speriat, dar a ascuns de noi, nici n-a vrut să ne sune, credea că îi va trece, nu voia să ne îngrijoreze. El avea și probleme cu inima, trebuia să fie foarte atent cu sănătatea. Acum este prea târziu!” a mai spus sora regretatului artist.

Reamintim că Mîţu Stoian a murit în luna noiembrie a anului trecut, în secția de terapie intensivă a unui spital din Reșița.

Citeşte şi Motivul pentru care Niculina Stoican refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mîţu Stoian: „Nici nu am să mă duc curând”