Petrică Mîţu Stoian s-a arătat în visul unei artiste: „A fost cu noi în încăperea în care ne-am schimbat”

Petrică Mîţu Stoian s-a arătat în visul unei artiste. Maria Loga face mărturisiri cutremurătoare despre regretatul artist. Cântăreaţa crede că spiritul lui Mîţu nu a plecat dintre noi. Ba mai mult, Victorita Lacătuşu l-a visat fiind cu ele în cabina în care s-au schimbat la un spectacol.

26 iun. 2022, 17:59
Petrică Mîţu Stoian s-a arătat în visul unei artiste: „A fost cu noi în încăperea în care ne-am schimbat”
Petrică Mîţu Stoian s-a arătat în visul unei artiste

Petrică Mîţu Stoian s-a arătat în visul unei artiste. Maria Loga era ca o soră pentru cântăreţul de muzică populară şi crede că este încă printre noi.

Eu nu l-am visat niciodata! N-am visat-o nici pe mama, desi mi-as dori. Am intrebat foarte multi preoti ca as vrea sa-i visez si mi-au spus: rugati-va sa nu-i visati, nu e bine, se intampla ceva rau! Cu toate ca am vazut cu ochii mei unde este fizic, spiritual cred ca Petrica inca nu a plecat, este aici.

El a plecat atat de repede, nu se astepta la lucrul asta, a murit si nu stie ca moare. A fost mult prea repede si nedrept! Vreau sa cred ca Petrica a refuzat ca spiritul lui sa treaca dincolo! Eu cred ca el e inca aici, umbla, colinda! Vrea sa ne vada, sa ne simta.”, a declarat Maria Loga, în emisiunea Sub Lupă, potrivit Star Popular.

Citeşte şi: Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri emoționante. Cine e artista care l-a ajutat după moartea interpretului

Petrică Mîţu Stoian s-a arătat în visul unei artiste

Victoriţa Lăcătuşu a avut un vis straniu cu regretatul artist. La o zi dupa un spectacol la care a participat alături de Maria Loga, aceasta l-a visat pe Mîţu că era cu ele în cabina de schimb.

Victorita Lacatusu l-a visat dupa spectacolul Zilele Olteniei, a doua zi m-a sunat si mi-a zis: stii ca Petrica a fost cu noi in incaperea in care ne-am schimbat? A stat pe scaunul de dupa usa. Era imbracat in costum popular, se uita la noi si zambea! Deci, el este cu noi, sufletul lui nu a aceeptat sa faca marea trecere.

L-as certa! Am multe pe suflet, din pacate nu se mai pot intoarce. L-as certa ca n-a avut grija mai multa de el. Ar fi trebuit sa invete sa puna pret mai mult pe el. Pentru mine, disparitia lui Petrica Mitu Stoian a fost o lectie de viata.

O palma pe care mi-a dat-o viata si m-a trezit la realitate. M-a invatat sa ma pretuiesc pe mine mai mult decat cei din jurul meu. Asta i-as spune si lui: ai iubit pe toti, mai putin pe tine! Ai avut grija de toti, mai putin de tine!”, a mai mărturisit Maria Loga.