Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri emoționante. Cine e artista care l-a ajutat după moartea interpretului

După ce a murit Petrică Mîțu Stoian, Alin Gabriel Matei, fiul lui de suflet, a trecut prin momente foarte grele. A simțit că nu mai poate înainta în carieră, dar Niculina Stoican l-a ajutat să meargă mai departe.

14 iun. 2022, 16:40
Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri emoționante. Cine e artista care l-a ajutat după moartea interpretului

Alin Gabriel Matei a mărturisit cum l-a ajutat Nicolina Stoican artista după moartea interpretului.

”Niculina Stoican este unul dintre puținii oameni ce m-au ajutat și cu un sfat, cu o vorbă bună, dar și cu alte lucruri după ce maestrul Petrică Mâțu Stoian a plecat din lumea cu dor și fără dor”, a spus el.

El a explicat că a primit ajutor din partea artistei pe toate planurile. L-a făcut să aibă din nou motivația de a lupta să ajungă cât mai sus.

”Dumneaei m-a ajutat și cu sfaturi, și cu o vorbă bună de care avea nevoie într-un anumit moment, dar și cu alte lucruri pe care nu aș vrea să le menționez acum. Sunt niște lucruri mai delicate și aș vrea și așa ar fi bine să le țin pentru sufletul meu, atât sufletești, cât și profesionale. A fost persoana care mi-a redat motivația de a lupta pentru a ajunge acolo unde mi-am propus”, a mai zis Alin Gabriel Matei la Antena Stars.

Alin Gabriel a spus că era pierdut după moartea lui Petrică Mîțu Stoian și că nu își mai găsea drumul. El a spus că Niculina Stoican a fost singura care s-a interesat de el.

”Eram pierdut, nu știam ce să fac, nu știam încotro să o apuc. Nu-mi mai găseam drumul. Doamna Niculina Stoican m-a ajutat să-mi regăsesc drumul cel bun. A fost persoana care m-a ajutat necondiționat și niciodată nu mi-a cerut nimic la schimb pentru ajutorul dumneaei. Îi mulțumesc pentru ce a făcut și ce face pentru mine și a fost unul dintre puținii oameni lângă mine când am avut nevoie de un umăr pe care să plâng”, a mai zis tânărul cântăreț.

Citește și Lovitură devastatoare pentru medicii care l-au tratat pe Petrică Mîțu Stoian. Sentinţă dură a instanţei

Citește și Steliana Sima, dezvăluiri neașteptate! Ce a găsit în camera lui Petrică Mîțu Stoian, la parastasul de șase luni de la moartea artisului