Petrolul are un nou antrenor. Mihai Teja a părăsit Ploieştiul

Petrolul a încheiat ediţia de campionat 2014/2015 cu Mihai Teja antrenor neoficial şi Valentin Sinescu pe banca tehnică, dar primul a fost anunţat că nu va mai continua la Ploieşti.

02 iun. 2015, 10:15
Petrolul are un nou antrenor. Mihai Teja a părăsit Ploieştiul

Mihai Teja a fost doar antrenor neoficial la Petrolul. Oficialii grupării prahovene au decis să nu-i ofere acestuia un contract pentru ediţia viitoare de campionat, alegându-l ca antrenor pe Tibor Selymes.

Teja nu avea drept să stea pe bancă și să semneze un contract până la finalul recent încheiatei ediții de campionat, deoarece antrenase deja două formaţii, pe U Cluj şi Dinamo. A pregătit echipa alături de Valentin Sinescu și a supervizat-o la meciuri din tribună şi ar fi trebuit să semneze un contract în pauza competiţională.

Citeşte şi Liga 1, un nou SCANDAL. Braşovenii au fost PREMIAŢI după ce au retrogradat. FRF anchetează cazul

Potrivit digisport.ro, după ce a discutat luni cu directorul general Andi Crângu, Mihai Teja nu a fost confirmat în funcţia de antrenor. Alesul conducerii Petrolului este Tibor Selymes, care a mai lucrat cu Sinescu, secund la Astra.

Informația a fost confirmată pentru Digi Sport de surse din interiorul clubului ploieștean. În vârstă de 45 de ani, Selymes a pregătit ultima oară Oțelul Galați.