PETROLUL-DINAMO ZAGREB 1-3 în prima manşă din play-off-ul EUROPA LEAGUE

PETROLUL-DINAMO ZAGREB 1-3. Petrolul a pierdut, 1-3, meciul cu Dinamo Zagreb din prima manşă a play-off-ului Europa League. Returul se joacă, joia viitoare, în Croaţia.

21 aug. 2014, 19:15
PETROLUL-DINAMO ZAGREB 1-3 în prima manşă din play-off-ul EUROPA LEAGUE

PETROLUL-DINAMO ZAGREB 1-3. Calificarea în grupele UEFA Europa League ar reprezenta pentru PETROLUL cea mai mare performanță din istoria contemporană a acestui club. DINAMO ZAGREB este cea mai titrată formație a fotbalului croat: 15 titluri, 12 Cupe și 4 Supercupe.

– min. 90+5: MACHADO transformă impecabil o lovitură liberă. PETROLUL – DINAMO ZAGREB 1-3

– min. 80: COP face „dubla” cu un gol marcat cu capul. PETROLUL – DINAMO ZAGREB 1-2

– min. 45: TAMUZ egalează după o fază superbă. PETROLUL – DINAMO ZAGREB 1-1

– min. 29: Mutu face henţ în careu, iar COP transformă penalty-ul. PETROLUL – DINAMO ZAGREB 0-1

PETROLUL-DINAMO ZAGREB. Clic aici pentru LIVE VIDEO

PETROLUL-DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO. Echipele de start

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo Alves, Gerson, Fanchone – Hoban, De Lucas – Priso, Teixeira, Mutu – Tamuz.

Dinamo Zagreb: Eduardo – Ivo Pinto, Simunovici, Simunici, Pivarici – Ademi, Brozovici – Soudani, Antolici, Wilson Eduardo – Cop.

PETROLUL joacă, joi, de la ora 20:15, un meci istoric, în fața celor de la DINAMO ZAGREB, în manșa-tur a play-off-ului din UEFA Europa League.

PETROLUL-DINAMO ZAGREB 2-0, meci amical jucat în vară în Slovenia:

PETROLUL-DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO. Cel mai mare eșec din cupele europene all-time pentru PETROLUL rămâne chiar un eșec cu DINAMO ZAGREB: 0-5. Se întâmpla pe 20 septembrie 1967, adică acum aproape 47 de ani, când PETROLUL se bătea la titlu și, de câteva ori, l-a și câștigat în acea perioadă de timp.

PETROLUL-DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO. DINAMO ZAGREB este patronată de mai bine de 10 ani de Zdravko Mamic, unul dintre cei mai controversați președinți de club din Europa, un fel de Gigi Becali croat. Schimbă antrenorii cu ușurință, cam doi pe sezon, și este permanent în conflict cu jurnaliștii și adversarii.

PETROLUL-DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO. Meciul PETROLUL-DINAMO ZAGREB, care va fi LIVE VIDEO de la ora 20:15, se joacă cu casa închisă, oficialii clubului din Ploieşti anunțând că toate biletele scoase la vânzare pentru această întâlnire s-au epuizat. Returul va avea loc joi, 28 august, de la ora 22:00.

PETROLUL-DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO. Ce spune Răzvan Lucescu

PETROLUL-DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO. Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la PETROLUL, a declarat, miercuri, că echipa sa este concentrată înaintea meciului din prima manşă a play-off-ului Europa League cu DINAMO ZAGREB, elevii săi având determinare, agresivitate şi dorinţa de a fi prezenţi pe teren: „Pentru PETROLUL este un meci mare, frumos, care va canaliza toate energiile noastre şi suntem concentraţi. Am văzut echipa foarte bine în aceste două zile de antrenament, cu foarte multă determinare, foarte mare agresivitate, cu o dorinţă din partea fiecăruia de a fi prezent. Nu avem probleme, nu avem accidentări, aşa că sperăm că vom face un meci foarte bun”.

PETROLUL-DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO. Răzvan Lucescu a catalogat pe DINAMO ZAGREB ca fiind un adversar puternic, bine aşezat în teren şi cu jucători de calitate. „Un meci foarte interesant, DINAMO ZAGREB este o echipă solidă, bună, cu valori individuale deosebite, este o echipă bine aşezată în teren, are o forţă ofensivă deosebită, având jucători de calitate, e o echipă care în general domină în totalitate campionatul lor. Va fi un meci bun, în faţa unui adversar puternic, DINAMO ZAGREB. (…) Am constatat că de fapt ei joacă cu linişte pentru că domină campionatul croat foarte puternic”, a punctat Răzvan Lucescu înainte de PETROLUL-DINAMO ZAGREB.

PETROLUL-DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO. „Au şi cei de la DINAMO ZAGREB problemele lor, noi va trebui să fim foarte atenţi, să reacţionăm foarte repede. Prima problemă este să nu le dăm spaţii să aibă posibilitatea să joace mingea în faţă către poarta noastră, o a doua este să evităm să pierdem mingile în zona centrală pentru că de acolo declanşează contraatacuri foarte periculoase, foarte rapide. O a treia problemă ar putea fi blocarea părţilor laterale”, a mai spus Răzvan Lucescu.

PETROLUL-DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO. „Casa închisă” la PETROLUL-DINAMO ZAGREB

PETROLUL-DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO. Tichetele de intrare la partida pe care PETROLUL o va disputa, joi, pe teren propriu, cu DINAMO ZAGREB, în cadrul primei manşe a play-off-ului Ligii Europa, s-au epuizat, a anunţat, marţi, gruparea prahoveană pe site-ul oficial. „Interesul enorm al fanilor pentru jocul de joi seară, din play-off-ul Ligii Europa, a făcut ca în cursul zilei de astăzi (n.r. – marţi) toate biletele la meciul dintre PETROLUL şi DINAMO ZAGREB să se epuizeze. Mai sunt aproximativ 1.000 de bilete rezervate on-line, termenul limită pentru ridicarea acestora de la casele Stadionului Ilie Oană fiind miercuri, 20 august 2014, ora 12:00. După această oră, tichetele neridicate vor fi scoase la vânzare doar la casele Stadionului Ilie Oană”, se menţionează pe site-ul celor de la PETROLUL.

PETROLUL-DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO. Echipe probabile:

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Gerson, Fanchone – Hoban, De Lucas – Albin, Mutu, Teixeira – Tamuz.

Dinamo Zagreb: Eduardo – Ivo Pinti, Simunovici, Simunici, Pivarici – Paulo Machado, Ademi, Brozovici – Soudani, Henriquez, Cop.

PETROLUL-DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO. Meciul PETROLUL-DINAMO ZAGREB, LIVE VIDEO de la ora 20:15, se va juca, joi, în prima manşă din play-off-ul UEFA Europa League. PETROLUL-DINAMO ZAGREB LIVE VIDEO.