Petrolul este DE VÂNZARE. Negocieri cu miliardarii ARABI

Petrolul, echipă de pe locul 3 in Liga I, este scoasa la vanzare, iar suma ceruta este de 4-5 milioane de euro.

03 feb. 2015, 07:27
Petrolul este DE VÂNZARE. Negocieri cu miliardarii ARABI

Andi Crangu, directorul general al Petrolului, anunta ca gruparea din Ploiesti este de vanzare pentru 4-5 milioane de euro.

„Petrolul e de vanzare, ca orice alt club din lume. S-ar discuta in termenii cei mai seriosi la o oferta de 4-5 milioane de euro”, a declarat oficialul pentru GSP.

„De peste un an suntem in discutii pentru o tranzactie. Am avut contacte cu un fond de investitii, cu companii din Golf, cu persoane din tara, implicate in fotbal. Nu s-a concretizat insa nimic, nu neaparat din cauza pretului”, a mai spus Crangu.

„Marea problema e ca avem conturile blocate de ANAF. Nu putem face nici o miscare. Este vorba despre o datorie din 2009, asumata de Dan Capra. Ar fi circa 1.2 milioane de euro diferente de taxe, restanta care a devenit executorie pana la finalul anului trecut fara sa existe insa o decizie finala din partea fiscului, astfel incat s-o putem contesta. Salariile sunt achitate la zi, dar bonusurile de performanta pentru ultimele doua sezoane au ramas in aer”, a incheiat Crangu.