PETROLUL-OŢELUL LIVE VIDEO LOOK PLUS ONLINE

PETROLUL-OŢELUL LIVE VIDEO LOOK PLUS ONLINE. După o zi de pauză Liga 1 se reia luni cu meciurile etapei a 13.00. Runda începe la Chiajna, unde se va juca meciul Viitorul Constanţa - ASA Târgu Mureş (ora 16.00), şi va continua cu întâlnirea Petrolul Ploieşti - Oţelul Galaţi, programată de la ora 18.30.

03 nov. 2014, 09:42
PETROLUL-OŢELUL LIVE VIDEO LOOK PLUS ONLINE

PETROLUL-OŢELUL LIVE VIDEO LOOK PLUS ONLINE (ora 18.30). Înaintea partidei cu Oţelul Galaţi, programată luni, de la ora 18.30, Gigi Mulţescu, antrenorul Petrolului, le-a cerut elevilor săi să fie mai precişi la finalizare şi să nu subestimeze lanterna roşie a Ligii 1.

PETROLUL-OŢELUL LIVE VIDEO LOOK PLUS ONLINE. Mulţumit de calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, în dauna divizionarei secunde Rapid CFR Suceava, Gigi Mulţescu îşi îndreaptă acum toată atenţia spre confruntarea de luni contra Oţelului Galaţi. El a menajat mai mulţi titulari în confruntarea de la Botoşani şi va putea alinia cea mai bună formulă de echipă, din lot lipsind, în continuare, accidentaţii Fanchone şi Mustivar, dar şi Beţa, eliminat în jocul din Cupă.

PETROLUL-OŢELUL LIVE VIDEO LOOK PLUS ONLINE. „Oţelul şi-a mai revenit din punct de vedere al jocului, a avut o prestaţie bună cu Pandurii, în Cupă, și ne poate pune unele probleme. Noi trebuie să fim, în primul rând, preciși, să avem consistență în atac și să nu mai ratăm atât de mult. E foarte important să fructificăm ocaziile avute, pentru că altfel ne vom face singuri viața grea. Pentru noi e vital să ne câștigăm meciurile, nu neapărat ce fac ceilalți adversari. Degeaba se încurcă ei, dacă noi nu câștigăm. Trebuie să fim concentrați la fiecare meci și să nu pierdem astfel de oportunități. Avem în continuare nevoie de puncte”, a declarat Gigi Mulțescu înaintea disputei cu Oțelul.

PETROLUL-OŢELUL LIVE VIDEO LOOK PLUS ONLINE. Având al doilea cel mai bun atac din campionat, cu 22 de reușite în 12 etape, Petrolul va avea în față cea mai slabă defensivă din Liga 1, Oțelul primind nu mai puțin de 21 de goluri de la începutul sezonului. Nici atacul oaspeților n-a funcționat așa cum trebuie, gruparea de la Dunăre trecându-și în cont doar 5 goluri, iar în deplasare are o linie de clasament dezastruoasă, cu doar două remize, scoase la Brașov și Iași, și 4 înfrângeri, cu Dinamo, CSU Craiova, Pandurii și Viitorul.

PETROLUL-OŢELUL LIVE VIDEO LOOK PLUS ONLINE va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net, de la ora 18.30.