PETROLUL-RAPID LIVE VIDEO LOOK PLUS (ora 21.00)

PETROLUL-RAPID LIVE VIDEO LOOK PLUS (ora 21.00). Petrolul Ploiești era liderul Ligii 1 după etapa a treia, însă victoria la scor obținută de Steaua în fața Pandurilor, 6-0, i-a propulsat pe roș-albaștrii în fotoliul de lideri ai primei divizii. Ploieștenii au nevoie de o victorie la cel puțin trei goluri diferență în fața giuleștenilor pentru a-și recăpăta primul loc.

16 aug. 2014, 16:38
PETROLUL-RAPID LIVE VIDEO LOOK PLUS (ora 21.00)

PETROLUL-RAPID LIVE VIDEO LOOK PLUS (ora 21.00)

Click aici pentru a vedea Petrolul – Rapid

Petrolului anunță că este pregătită să obțină cea de-a patra victorie consecutivă în Liga 1, în meciul de sâmbătă, cu Rapid, programat la ora 21.00. Petroliștii au un moral excelent după seria succeselor din campionat, coroborată și cu calificarea în play-off-ul Europa League, însă Răzvan Lucescu le cere elevilor săi să rămână la fel de concentrați și la meciul cu Rapid.

Am ajuns în etapa a patra, venim după o victorie la Iaşi, iar singurul nostru gând este să câştigăm cele trei puncte cu Rapid. O nouă victorie ne-ar da o încredere și mai mare în perioada care urmează. Însă, dacă nu vom fi atenți şi determinați, meciul poate să fie unul complicat. Sunt periculoase asemenea jocuri, pentru că noi riscăm să fim prea siguri de victorie, iar ei nu au nimic de pierdut.

Rapidul este o echipă bine organizată, mai ales în defensivă. Chiar dacă nu traversează cel mai bun moment, îi rămâne experienţa, tradiţia, ceea ce ne poate îngreuna misiunea. Pentru mine, derby este meciul care urmează, așa că jocul cu Rapid este un derby„, a spune Răzvan Lucescu.

Echipe probabile:

Petrolul: Pecanha – Beţa, Geraldo, Satli, Fanchone – De Lucas, Hoban – Albin, Mutu, Teixeira – Tamuz.

Rapid: Bornescu – Tinc, Mera, Al. Iacob, M. Stoica – V. Negru – Al. Coman, E. Dică, Pancu, Cojocnean – Ciolacu.


loading...
Partenerii noștri