PETROLUL STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PROTV 1-1. Chipciu a egalat în prelungiri, la ultima fază

PETROLUL - STEAUA1-1, în prima manşă a semifinalelor Cupei României. Ploieştenii au deschis scorul prin Tchite, în minutul 21, iar roş-albaştrii au egalat la ultima fază a meciului, în prelungiri, prin Chipciu.

05 mart. 2015, 18:02
PETROLUL STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PROTV 1-1. Chipciu a egalat în prelungiri, la ultima fază

Petrolul Ploiești și Steaua București au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), joi seara, pe stadionul „Ilie Oană”, în prima manșă a semifinalelor Cupei României-Timișoreana la fotbal. Steaua a smuls egalul în ultimele secunde ale prelungirilor (90+4), prin Alex Chipciu, care a trimis în plasă mingea recentrată de Andrei Prepeliță.

Petrolul deschisese scorul prin Mohamed Tchite (22), la meciul său de debut în România, în urma unei lovituri libere executate de Vasilache, la care croatul Ipsa a recentrat în fața porții.

Click aici pentru a vedea meciul Petrolul – Steaua

Min. 76 Abia intrat în joc, Ionuţ Neagu a încasat deja cartonaş galben, pentru un fault asupra lui Teixeira.

Min. 74 Ultima schimbare la Steaua! Ionuţ Neagu i-a luat locul lui Bourceanu.

Min. 72 BARĂ Steaua! Dublău ocazie a Stelei! Chipciu reia din 6 metri cu capiul în bară, balonul revenit în teren este reluat de Rusescu în portarul Pecanha!

Min. 68 Şut Chipciu, de la 20 de metri, mult peste poartă.

Min. 60 Tamaş reia cu capul peste poarta lui Pecanha, în urma unui corner.

Min. 58 A doua schimbare la Steaua, Gabi Tamaş a intrat în locul lui Paul Papp.

Min. 49 BARĂ Petrolul, Steaua are mare noroc! Teixeira a şutat pe jos, în cross, mingea l-a depăşit pe Arlauskis, dar a lovit stâlpul din stânga sa!

Min. 46 Prima schimbare la Steaua, Raul Rusescu a intrat în locul lui Ţucudean.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 39 Ocazie uriaşă a Stelei! Varela reia cu capul puţin pe lângă poartă, în urma unui corner executat de Bourceanu.

Min. 21 GOOL Petrolul! Tchite, jucătorul adus recent de Mircea Rednic a deschis scorul! A scăpat de marcajul lui Rîpă şi a impins mingea în poartă din 6 metri! Petrolul – Steaua 1-0!

Petrolul:
Pecanha – Fanchone, Satli, Geraldo, Alcenat – Vasilache, Marinescu, De Lucas, Teixeira – Tchite, Astafei.

Steaua:
Arlauskis – Rîpă, Varela, Papp, Toşca – Bourceanu, Prepeliţă – Popa, Chipciu, Tănase – Ţucudean.

Arbitru: Adrian Comănescu
Asistenți: Octavian Șovre și Vasile Marinescu

În primul 11 al grupării din Ghencea are șanse mari să fie titularizat Gabi Tamaș, cel care a avut o evoluție bună în minutele pe care le-a bifat la Craiova.

Ploieștenii privesc și ei cu optimism această ”dublă” cu Steaua, în ciuda problemelor cu care se confruntă clubul la nivel de management.

Petrolul Ploieşti – Steaua, LIVE VIDEO ONLINE în semifinalele Cupei României, ora 21.30. Petrolul Ploieşti și Steaua joacă, joi seara, în prima manșă a semifinalelor Cupei României, care se va disputa de la ora 21:30 pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

PETROLUL STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PROTV. În primul 11 al grupării din Ghencea are șanse mari să fie titularizat Gabi Tamaș, cel care a avut o evoluție bună în minutele pe care le-a bifat la Craiova.

PETROLUL STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PROTV. Ploieștenii privesc și ei cu optimism această ”dublă” cu Steaua, în ciuda problemelor cu care se confruntă clubul la nivel de management.

PETROLUL STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PROTV. Petrolul Ploieşti vrea să rupă, joi seara, blestemul meciurilor cu Steaua din ultimii 15 ani. Din anul 2000 “lupii” nu au mai reuşit să-i învingă pe roş-albaştri, de la un celebru 4-1 chiar în Ghencea. Nici măcar în ultimii ani, când găzarii chiar au avut o super echipă şi antrenori cu ştaif pe bancă, nu au reuşit să răpună Steaua. PETROLUL STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PROTV. “Este un trofeu important pus în joc şi ne dorim foarte mult să-l câştigăm. Suntem pregătiţi pentru a aborda aceste două jocuri. Calificarea se poate juca şi astăzi, dar cel mai probabil în retur. Mi-aş dori, evident, să fie la primul meci, dar nu cred că se va întâmpla asta. Am văzut Steaua în meciul cu Craiova. Rămâne o echipă foarte bună, iar Prepeliţă este un jucător important la mijlocul terenului. Sunt mulţumit de cele două victorii din campionat, dar nu şi de joc. Am suferit în atac, sper ca odată cu venirea lui Tchite, lucrurile să se schimbe. Va fi titular, deşi nu este sută la sută din punct de vedere fizic. Măcar 60-70 de minute cred că poate juca. Cu siguranţă vom avea de câştigat prin experienţa lui”, a precizat antrenorul Mircea Rednic.

PETROLUL STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PROTV. De partea cealaltă, jocul campioanei scârţâie serios, mai ales în ofensivă. Două meciuri în campionat, un singur punct obţinut, niciun gol marcat. Indiferent că l-a folosit vârf împins pe Rusescu sau pe Ţucudean, echipa nu a reuşit să înscrie. Iar acum e obligatoriu să o facă dacă vrea să plece cu prima şansă în retur. PETROLUL STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PROTV. Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a găsit soluţia salvatoare: “I-aş băga împreună pe Ţucudean şi pe Rusescu. Primul e un vârf de gabarit, care se bate, iar al doilea ar putea mult mai uşor să finalizeze fazele. Sper ca în curând să-i vedem împreună. Cred că ar face un cuplu bun”.

PETROLUL STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PROTV. Petrolul Ploieşti ar putea avea un nou patron după meciul cui Steaua. „100% sunt discutii si speram ca intr-o saptamana, 10 zile, sa se finalizeze discutiile. Nu se poate spune momentan cu cine pentru ca n-ar fi fair play sa discutam acum cine preia, cine o sa vina. Sunt straini, nu sunt romani. Sunt discutii avansate si toti care sunt implicati in fenomenul asta la Petrolul asteapta sa se rezolve aceste discutii. Automat, in momentul in care vin investitori, si am inteles ca vor veni investitori foarte potenti, automat ca se iese din insolventa mult mai rapid”, a declarat Daniel Chirita.

PETROLUL STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PROTV. „Pana nu vedem fapte concrete, nu credem nimic. Se vorbeste ca sunt anumiti oameni care isi doresc sa preia Petrolul, dar din ce stiu eu, nu a ajuns nimeni la Dan Capra sa negocieze cu el. Sotia dansului este si fina mea si am discutat acum cateva zile cu ea si nu mi-a spus nimic despre asemenea lucruri. Daca exista cineva interesat, stie unde sa ajunga”, a comentat informatia si Vivi Rachita.

PETROLUL STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PROTV. ECHIPELE PROBABILE:

PETROLUL STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PROTV. Petrolul Ploieşti: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Satli, Fanchone – Teixeira, De Lucas, L. Marinescu, Vasilache – Astafei, Tchite

Antrenor: Mircea Rednic

PETROLUL STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PROTV. Steaua: Cojocaru – Papp, Tamaș, Varela, Guilherme – Prepeliță, Bourceanu – Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase – Țucudean

Antrenor: Costel Gâlcă

PETROLUL STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PROTV. Arbitru: Adrian Comănescu; Asistenți: Octavian Șovre și Vasile Marinescu

Petrolul Ploieşti – Steaua, LIVE VIDEO ONLINE în semifinalele Cupei României, ora 21.30 AICI, AICI, AICI şi AICI