Pianista Elizabeth Sombart a primit cadou brăţări Rudraksha

Pianista Elizabeth Sombart a primit cadou brăţări Rudraksha, în cadrul unui evemiment restrans organizat după concertul susţinut la Palatul Cantacuzino. Iată ce proprietăţi se crede că au aceste brăţări, care au devenit un must-have printre vedetele autohtone.

RomaniaTV.net
03 nov. 2016, 13:22

Pianista Elizabeth Sombart a sustinut, luna trecuta, un concert extraordinar la Bucuresti, ce a avut loc la Palatul Cantacuzino. Artista a participat apoi la un eveniment restrans in cadrul caruia a cunoscut-o pe Cosette Kojic, cea care i-a facut cadou un set de bratari Rudraksha by Cozy.

Despre aceste bratari si talismane se spune ca au puterea de a-ti schimba viata prin vindecarea fizica, emotionala si spirituala, de asemenea folosind influenta planetelor in favoarea purtatorilor.

Cercetatorii au dovedit ca semintele de Rudraksha au proprietati electromagnetice, paramagnetice si induse foarte puternice, care variaza in functie de diferitele fete sau mukhii pe care le are, de la 1 si 21 de mukhii, fiecare avand rolul si influenta ei asupra corpului uman.

Invatatii indieni cinsteau darul rudrakshelor de a echilibra chakrele din corpul uman, binecuvantand cu pacea sufleteasca si energie. Linistea interioara era adusa de aceste remedii naturale, slavite de shamani inca din vremuri ancestrale prin octotirea sanatatii, temperarea presiunii arteriale, a stresului mental si inlaturarea starii de anxietate.

Citeşte şi  Cristina Herea şi Anca Marcu aduc miresmele orientului în România