Piaţa Centrală din Piatra Neamţ, mistuită de un INCENDIU DEZASTRUOS VIDEO

Publicat: Duminică, 20 Iulie 2014 08:54 // Actualizat: Duminică, 20 Iulie 2014 10:45 // Sursa: romaniatv.net

Piaţa Centrală din Piatra Neamţ a fost distrusă complet în urma unui incendiu izbucnit, sâmbătă noapte.

La stingerea focului au participat toate mașinile de pompieri din Piatra Neamț şi localitățile învecinate.

Flăcările înalte de peste 10 metri au cuprins toată hala în doar câteva minute. Fumul gros şi flăcările înalte i-au scos în stradă pe cei care locuiesc în blocurile din zonă.

VEZI ŞI INCENDIU PUTERNIC în centrul Capitalei. Zeci de oameni au fost evacuaţi VIDEO

O anchetă va stabili cauzele exacte ale producerii incendiului, dar va fi făcută şi o evaluare a pagubelor, care sunt imense.

Hala Pieţei Centrale avea o suprafaţă desfăşurată de circa 4.000 de metri pătraţi, fiind construită în anul 2006. Viceprimarul Aurelia Simionică a declarat că întreaga construcţie era asigurată. Chiriaşii magazinelor din hală nu aveau marfa asigurată, potrivit Agerpres.

Martorii spun că nu se mai poate recupera nimic din marfa lăsată peste noapte în rafturi şi instalaţiile frigorifice. În piaţa centrală din Piatra Neamţ se vindeau fructe, legume, carne iar la etaj erau zeci de magazine.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
incendiu incendiu piaţă incendiu piatra neamt
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 iul 21:35
Răspunde | Votează email 0 email
ISU
Responsabili :
1. Gheorghe Stefan si Administratorul pietii cu magariile lor:
2. ISU Petrodava care a dat Avizul de constructie a pietii fara sa se respecte normativele de aparare impotriva incendiilor in vigoare( dotare cu instalatii de semnalizare cu detectori de fum si cu instalatii fixe de stingere cu apa pulverizata-drencere, sprinklere, hidranti interiori si exteriori):
3. ISU Petrodava care a dat Autorizatia de functionare a pietii fara sa se respecte normativele de aparare impotriva incendiilor in vigoare printre care si prezenta in cantitate mare a materialelor si substantelor periculoase din alcatuirea constructiei si tarabe:
4. ISU Petrodava care nu a efectuat controale periodice Administratorului pietii pentru a/i impune masuri de securitate la incendiu absolut obligatorii pentru un spatiu cu o asemenea aglomerare de persoane.
5. Persoanele care aveau sub supravegere piata pe timp de noapte.
20 iul 09:39
...a fost distrusă complet în urma unui incendiu izbucnit, sâmbătă noapte. Citește mai departe… …read more ...
20 iul 09:02
...Centrală din Piatra Neamţ a fost distrusă complet în urma unui incendiu izbucnit, sâmbătă noapte. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.8406
RON
08 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H