Piața imobiliară din Cluj lovește din nou. Un proprietar închiriază o casă de 1,5 metri pătrați cu WC în curte: „Preț: 200 euro/lună. Rog seriozitate!”

Un proprietar din Cluj a ajuns viral pe internet după ce a vrut să închirieze o casă de 1,5 metri pătrați pentru 200 de euro. Anunțul s-a viralizat rapid, stârnind tot felul de reacții.

15 nov. 2023, 16:41
Piața imobiliară din Cluj lovește din nou. Un proprietar închiriază o casă de 1,5 metri pătrați cu WC în curte: „Preț: 200 euro/lună. Rog seriozitate!”
Piața imobiliară din cluj lovește din nou. Un proprietar închiriază o casă de 1,5 metri pătrați

Un proprieatar din Cluj a ajuns viral pe internet după ce a pus un anunț de închiriere cu o locuință de 1,5 metri pătrați, printre avantaje numărându-se și faptul că are WC în curte.

Prețurile de pe piața imobiliară au crescut considerabil în ultimii ani, așa că tot mai multă lume preferă să închirieeze o garsonieră, apartament sau chiar o casă. Nici în acest caz nu este ușor de găsit un spațiu ieftin. Această situație a adus în atenția oamenilor anunțuri de închiriere cu adevărat aberante, unele dând impresia că sunt doar niște glume nesărate.

Citește și: VIDEO Black Friday la shaorma. Sute de oameni au blocat un bulevard din Cluj pentru a prinde un preparat gratuit

Este și cazul unui clujean care a postat un anunț pe un site. Acesta a scos la închiriere o casă de 11,5 metri pătrați, menționând că printre avantaje se numără un calorifer electric, acces la apă, trei prize și un WC în curte. Locuința se află în cartierul Someșeni din Cluj-Napoca și este aproape de strada Aurel Vlaicu.

Supriza este, de fapt, prețul. Cei ce vor să închirieze spațiul de nici doi metri pătrați trebuie să scoată lunar din portofel 200 de euro. Clujeanul pare că nu glumește, pentru că a menționat în anunț că dorește seriozitate din partea celor care văd anunțul.

Locația: Cartierul Someșeni, suprafață: 1,5 metri pătrați utili. Avantaje: are calorifer electric, acces la apă, WC (în curte), 3 prize. Este aproape de stații de autobuz și de strada Aurel Vlaicu. Preț: 200 de euro/lună. Rog seriozitate”, se arată în anunț.

Citește și: A fost descoperit primul bombardier clujean. Tânărul s-a filmat în timp ce dansa pe un monument emblematic din Cluj-Napoca

Anunțul a stârnit reacțiile internauților, care nu s-au putut abține și au lăsat mai multe comentarii ironice.

„Roaba o dai, șefule?”/ „Mi se pare puțin, îți dau 500 că să creștem preturile pe chirii iar că și așa sunt prea mici.”/ „ Are și spațiu de depozitare generos sub casă.”/ „Aer condiționat de la vremea de afară.”, au fost câteva dintre comentarii.

Vrând să închirieze casa, clujeanul a ajuns ținta ironiilor în mediul onine. Internauții au fost nemiloși cu privire la anunțul proprietarului.