VIDEO Black Friday la shaorma. Sute de oameni au blocat un bulevard din Cluj pentru a prinde un preparat gratuit

O cunoscută shaormerie din centrul Clujului a avut o promoție vineri, de Black Friday, astfel că timp de trei ore a oferit shaorma gratis tuturor celor ce s-au înscris în prealabil pe site pentru a beneficia de ofertă.

10 nov. 2023, 16:39
VIDEO Black Friday la shaorma. Sute de oameni au blocat un bulevard din Cluj pentru a prinde un preparat gratuit

Așa cum era de așteptat, tinerii au fost cei mai atrași de această promoție şi au început să stea la coadă și cu două ore înainte de debutul ofertei, pentru a apuca o shaorma gratis, dar nu au lipsit nici adulţii.

Ideea unei shaormerii pentru Blak Friday, aceea de a oferi o shaorma gratis, a prins, după cum se vede, foarte bine la Cluj, de altfel, clujenii fiind printre cei mai mari consumatori de shaorma din țară.

„Am venit pentru promoție. Oferă shaorma gratis de Black Friday. Bineînțeles că m-am înscris. Cui nu-i place shaorma. Am venit în nebunia asta de aici. Cu noroc am și reușit să o iau. Am fost printre primii. Am venit de la 12:30 și deja era mare coada, dar se merită”, a declarat un clujean fericit care a reușit să își ia shaorma gratis, potrivit Stiridecluj.

Doritorii de shaorma gratuită s-au înscris pe listă Facebook

„Promoția” de Black Friday a fost anunțată totuși pe Facebook, cu 5 zile înainte, de shaormeria Rosa.

„Nu e un truc, e Black Friday pe bune, cu gust autentic și shaorma din partea casei! Gustul autentic nu vine cu etichetă de preț, vine cu pofta de mai mult!”, arăta anunțul.

Sigur, cei care au vrut să își facă poftele a trebuit să se înscrie, în prealabil, online.

Din informațiile oferite de shaormerie, peste 6.000 de oameni s-au înscris online, iar promoția a fost valabilă de la 14.00 la 17.00.

Operatorul economic nu și-a stabilit un număr exact de shaorme pe care să le împartă pofticioșilor.

Citeşte şi: Tichete sociale, cadou de Crăciun de la Primărie. Se acordă câte 10 vouchere de persoană. Copiii primesc un pachet de dulciuri de 80 de lei