Piatra Neamţ: Un tâlhar a evadat chiar de sub nasul poliţiştilor

Tânărul trebuia să fie judecat la Tribunalul Piatra Neamţ pentru tâlhărie, dar a reuşit să fenteze vigilenţa celor care îl păzeau şi a fugit chiar din incinta instituţiei. Incidentul a avut loc miercuri, iar în cursul serii fugarul s-a predat din nou autorităţilor.

RomaniaTV.net
03 mai 2012, 05:55
Piatra Neamţ: Un tâlhar a evadat chiar de sub nasul poliţiştilor

Un tâlhar a evadat chiar de sub nasul poliţiştilor la Piatra Neamţ. Tânărul de 24 de ani, care se afla la tribunal pentru a-i fi judecat recursul la decizia de arestare preventivă pentru 29 de zile, a profitat de neatenţia celor care îl păzeau, şi-a scos cătuşele şi a fugit printre blocuri. Poliţiştii spun că nu au putut folosi armele din dotare pentru că zona era una intens circulată. Fugarul s-a ascuns la nişte prieteni, care însă l-au convins să se predea miercuri seara.

Bărbatul, acuzat de tâlhărie după ce pe numele său au fost depuse două plângeri penale, va fi judecat acum şi pentru evadare, infracţiune pentru care pedeapsa este între 6 luni şi 2 ani. Această pedeapsă se va cumula cu pedeapsa pentru tâlhărie pe care o va primi.

Tânărul fusese prins în urmă cu câteva zile de poliţişti, după ce două persoane au reclamat în aceeaşi zi că au fost tâlhărite sau agresate în plină stradă. Suspectul primise mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, dar a făcut recurs, care se judeca miercuri. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a afla cum a fugit suspectul chiar de lângă oamenii legii.