Pictoriţă din Moscova, omorâtă de mama ei, medic pediatru. Tânăra de 24 de ani a fost înjunghiată de 8 ori

O pictoriţă din Moscova a fost omorâtă de mama ei, care este medic pediatru. Tânăra de 24 de ani a fost înjunghiată de 8 ori şi a fost găsită de vecini. După ce şi-a atacat fiica, Irina a încercat să îşi pună capăt zilelor, provocându-şi răni, însă trăieşte.

09 iul. 2021, 08:37
Pictoriţă din Moscova, omorâtă de mama ei, medic pediatru. Tânăra de 24 de ani a fost înjunghiată de 8 ori
Pictoriţă din Moscova, omorâtă de mama ei

Pictoriţă din Moscova, omorâtă de mama ei. Fata a fost înjunghiată de 8 ori de propriul părinte, care este medic pediatru, apoi a încercat apoi să-şi pună capăt zilelor.

Vecinii au fost cei care au descoperit teribila crimă, declarând că erau obişnuiţi cu scandalurile pe care le auzeau venind din casa unde locuiau Irina, medic pediatru, şi fiica ei, Anastasia.

Citeşte şi: Munca de-acasă devine obligatorie, din cauza variantei Delta. Cel puţin 30% din angajaţi trebuie să se conformeze acestei reguli, de luni, la Moscova

Pictoriţă din Moscova, omorâtă de mama ei

După ce şi-a atacat fiica, Irina a încercat să îşi pună capăt zilelor, provocându-şi răni, însă vecinii au găsit-o în viaţă. Femeia a fost transportată în stare gravă la spital. Ea urmează să fie audiată de poliţişti, imediat ce acest lucru va fi posibil.

Oamenii legii încă nu au aflat ce a dus la producerea tragediei, însă datele preliminare ale anchetei arată că între Anastasia şi mama ei ar fi avut loc o ceartă. Potrivit vecinilor, tânăra îşi câştiga existenţa pictând.

Era o artistă. A pictat tablouri la comandă, dar câştiga modest. Adora copiii şi le preda lecţii de pictură. Era o fată cuminte, calmă, nici măcar nu avea un iubit. În urmă cu un an, Anastasia a decis să trăiască independent și a închiriat un apartament. Dar a rămas fără bani câteva luni și a fost nevoită să se întoarcă și să locuiască din nou cu mama ei„, a declarat un prieten al tinerei, potrivit Life.ru.

Conform informațiilor din anchetă, în urmă cu câțiva ani, femeia ar fi fost internată într-un centru de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică.