Pictorul Fericit si experienta despre care trebuie sa afli – pictura accesibila pentru oricine

Pictorul Fericit promite sa aduca pentru publicul larg o experienta artistica fara egal. Nu v-ati fi imaginat pictori, nu-i asa? Dar cu ajutorul unui sablon numerotat, aplicarea culorilor va fi o reala placere. Vorbim despre pictura pe numere, un concept inedit ce a prins mai multa culoare pe masura ce oamenii si-au dat seama ce potential are o astfel de activitate.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 10:54
Pictorul Fericit si experienta despre care trebuie sa afli – pictura accesibila pentru oricine

Orice faci, daca este din placere, va fi timp de calitate pe  care ti-l dedici

Traim vremurile in care pana si tinerii se plang de stres si de un ritm cotidian destul de incarcat. In timpul liber prefera orice altceva pentru a se deconecta de la tehnologie, de la ecrane. Arta poate fi o evadare. Asa ca nu a mai fost decat un pas pentru a adapta aceasta nevoie catre un public mai larg.

Pictura pe numere, asa cum sunt variantele regasite la pictorulfericit.ro, este panza de canvas numerotata. Fiecarui numar ii corespunde o culoare ce va fi aplicata conform sabloului. Sa spunem un soi de puzzle, intr-o alta varianta. Dupa aplicarea culorilor, pictura finalizata poate fi un tablou inramat ce decoreaza orice perete in incaperi diverse.

Pictura pe numere este atat pentru femei, cat si pentru barbati 

Fie ca vorbim despre picturi pe numere cu pasari cu peisaje sau cu alte tematici, acestea sunt dedicate atat barbatilor, cat si femeilor sau copiilor. O astfel de activitate poate insemna timp petrecut impreuna, in familie sau una individuala.

Un kit achizitionat include tot ce este necesar  la Pictorul Fericit: set de culori, 3 pensoane, panza si imaginea picturii finale pentru a servi drept exemplu despre cum ar trebui sa arate. Desi nu sunt instructiuni intr-un astfel de kit, nu va faceti griji, este intuitiv totul. Pur si simplu urmarind corespondenta intre numere si culori, pictatul va fi ca o joaca de copii. Nu exista o ordine prestabilita sau o regula despre ordinea corecta sau gresita despre cum sa incepeti o astfel de pictura. Cu pensula inmuiata intr-o culoare, cel mai probabil din ratiuni practice, veti alege sa colorati toate zonele cu respectiva nuanta.

Orice tablou ales, ca este un tablou pe numere cu pasarea flamingo, cu un panda sau peisaje din natura, implica pictat intr-o maniera atat de usoara: culorile nu trebuie diluate, vor fi folosite direct din recipientele in care sunt inchise, sunt pastrate ermetic si nu se vor usca. Nu sunt necesare altele, sunt suficiente pentru a termina tot tabloul, ba chiar si pentru eventuale retusuri.

O experienta inedita, un proiect DIY inspirat din arta americana, a placerii de a face tu singur, pe cont propriu tot felul de proiecte utile – pictura se transforma in tabloul perfect pe care il poti expune oriunde in casa, inramat – pictura pe numere este o recomandare pentru toata lumea. O comanda de pictura de acest gen poate fi realizata online sau telefonic, detaliile le regasim pe site.