Piedone a cedat în închisoare după doar două luni! Plânge la gratii: „Două luni topite din viață! Nevinovat între pereții ăștia de beton! Drumul vieții mele e plin cu amar!”

Cristian Popescu Piedone își plânge de milă în închisoare. După două luni petrecute după gratii, fostul primar al Sectorului 5, își dorește să plece cât mai repede.

14 iul. 2022, 13:51
Piedone a cedat în închisoare după doar două luni! Plânge la gratii: „Două luni topite din viață! Nevinovat între pereții ăștia de beton! Drumul vieții mele e plin cu amar!”

Piedone le-a transmis urmăritorilor săi de pe Facebook că suferă foarte mult de când a fost închis, dar că încearcă să reziste. Fostul edil al Sectorului 5 vrea să le demonstreze tuturor că e nevinovat și că face închisoare pe nedrept.

”Două luni topite din viață. Două luni de rugăciuni. Două luni de amar. Două luni de lacrimi văzute și nevăzute. Două luni fără sotie, fără copii, fără nepoți, fără prieteni. Două luni de dor. Două luni, nevinovat, între pereții ăștia de beton. Oamenii mei dragi, îmi este dor de voi. Am muncit mult în viață, ca să-mi croiesc drum bun.

Și l-am avut! Dar s-a întâmplat să țin umbrela atunci când a plouat cu năpasta! Și drumul vieții mele s-a umplut cu amar. Acum… s-a dus și munca, s-a dus și drumul. Îmi duc Crucea, așa cum mi-a fost hărăzit, și o să lupt în continuare. Vă rog să-mi scrieți, așadar, la adresa următoare: Penitenciarul Jilava, Str. Sabarului, Nr. 1. Să aveți bucurii în case, oameni buni! Cu dragoste și cu respect, Piedone, nevinovat”, a transmis fostul edil.

Cei care au citit mesajul i-au lăsat și numeroase comentarii de încurajare și apreciere:

  • „Fiți puternic, domnule Piedone! Vă susținem și vă iubim!! Calde îmbrățișări de la Câmpia Turzii”
  • „Sa va ajute Dumnezeu sa treceți peste. Va sustin NEVINOVAT”
  • „Domnule primar, ne este dor de dumneavoastră. Ne este dor de omul puternic, gospodar, cu suflet mare. Acum treceți printr- o perioada grea fiind lipsit de libertate, și nevinovat. Sunt convinsă că și înainte , nu v-a fost ușor cu sabia deasupra capului . Vă așteptăm cu drag in sectorul nostru, pe care l- ați „ridicat” făcând din „imposibilul posibil”. Mult respect!” i-au spus internauții.
  • „Cei vinovați sunt liberi. Fiți puternic pentru că Dumnezeu îi va pedepsi, pe acei șarlatani”.
  • „Fiecare zi din viața noastră e frumoasă. Să ne rugăm de sănătate. Nu trebuie să vă consumați. Va trece și toate se vor aranja. Multă sănătate.Eu când eram la greu mă gândeam că alții sunt mai rău ca mine. Să ne gândim că unii nu au mâini, picioare sau sunt orbi.Va trece totul cu bine! Multă sănătate!”.

Cristian Popescu-Piedone, fost primar al Sectorului 4 și al Sectorului 5, a fost condamnat definitiv, joi, de Curtea de Apel București la 4 ani de închisoare pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv. În prima instanță, el primise 8 ani și șase luni de închisoare.

Citește și Piedone vrea să iasă din închisoare. Fostul primar, cale extraordinară de atac în cazul condamnării în Dosarul Colectiv

Citește și Piedone se luptă din puşcărie. Vrea să-şi recupereze colecţia de maşini de epocă după condamnarea în dosarul Colectiv