Piedone a intrat oficial în cursa pentru un nou mandat. Vezi primul angajament

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus, joi, la Biroul Electoral, candidatura pentru un nou mandat, precizând că, odată cu acest demers, încetează şi apariţia sa publică, că va fi prezent doar la serviciu şi nu va apărea la televizor.

RomaniaTV.net
26 apr. 2012, 14:28
Piedone a intrat oficial în cursa pentru un nou mandat. Vezi primul angajament

„Astăzi, odată cu depunerea candidaturii mele, încetează şi apariţia mea publică. Voi apărea dacă voi fi votat sau dacă nu voi fi votat. Nu am să fac o campanie negativă, îmi respect toţi contracandidaţii mei şi îi las să-şi prezinte proiectele (…) Eu voi fi doar la serviciu, nu voi apărea la televizor sau să dau eu ştiu ce comunicate, să acuz un candidat sau celebrele atacuri din campanie: «Te-am văzut cu bordura în spate sau în bar cu o amantă» etc.”, a afirmat Cristian Popescu Piedone.

El a declarat că nu le va spune cetăţenilor „Votaţi Piedone”, ci să voteze în cunoştinţă de cauză. „Astăzi mă uit în ochii cetăţenilor din Sectorul 4 şi, atât cât m-am priceput, pot să spun că pe durata celor patru ani am făcut tot ce-am putut (…) Nu o să spun «Votaţi cel mai bun». Nu o să spun «Votaţi Piedone», ci o să spun «Să analizaţi, să trageţi linia şi să votaţi în cunoştinţă de cauză»”, a arătat Piedone. El i-a îndemnat pe cetăţeni să fie prezenţi la vot.

Cristian Popescu Piedone şi-a depus candidatura însoţit de preşedintele PC, Daniel Constantin şi de vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu. Daniel Constantin a spus că prin depunerea candidaturii lui Piedone, cetăţenii Sectorului 4 au garanţia că proiectele pe care acesta le-a început vor fi duse la bun-sfârşit. El a adăugat că cele trei partide care formează USL trebuie să se mobilizeze astfel încât primarul Piedone să beneficieze de o majoritate cât mai mare în Consiliul Local.

Ecaterina Andronescu a afirmat că Cristian Popescu Piedone este primarul cu cea mai mare greutate, iar Piedone i-a replicat că a slăbit 55 de kilograme. „Am slăbit 55 de kilograme” a replicat Piedone. Andronescu a mai precizat că se referă la „greutatea” celor 80 de procente pe care le are Piedone în sondaje, după patru ani de mandat.