Piedone, atac cu talpa la Nicușor Dan: ”Sfidează toți bucureștenii care muncesc pe brânci”

Cristian Popescu Piedone ridică un imens semn de întrebare asupra performanței lui Nicușor Dan în funcția de primar general al Capitalei. Într-o declarație recentă, Piedone a lansat critici aspre, subliniind eșecul edilului în consolidarea clădirilor cu risc seismic și cheltuirea excesivă pe campanii publicitare online. În contrast, promisiunea sa este una fermă și convingătoare: o abordare mai responsabilă și eficientă, angajându-se să consolideze nu mai puțin de 200 de clădiri anual, în contrast cu cele doar 16 reparate în întreg mandatul lui Nicușor Dan.

14 apr. 2024, 17:13
Piedone, atac cu talpa la Nicușor Dan: ”Sfidează toți bucureștenii care muncesc pe brânci”

Pe lângă criticile aduse gestionării fondurilor publice, Cristian Popescu Piedone nu ezită să își exprime dezaprobarea și față de modalitatea în care Nicușor Dan își promovează imaginea. Cu acuze directe și un ton incisiv, edilul Sectorului 5 îl taxează pe primarul general pentru laudele sale legate de cheltuielile masive în publicitate online, caracterizându-l cu termeni duri precum „putoare”, „mincinos” și „cel mai leneș primar general din istoria Bucureștiului”.

Criticile lui Piedone lansează un nou val de dezbateri asupra eficacității și transparenței administrației locale, atrăgând atenția asupra nevoii de schimbare și responsabilitate în servirea intereselor comunității.

”Cu mâna întinsă după pomană electorală, Nicușor dan face bilanțul mandatului în care a sforăit în bocanci și sfidează toți bucureștenii care muncesc pe brânci pentru o mie de euro, lunar!

Arogant, crezându-se buricul pământului și primar etern, nicușor Dan anunță, public, că PRIMEȘTE ZECI DE MII DE EURO, PE ZI, donație! ȘI CĂ PLĂTEȘTE CÂTE O MIE DE EURO PE ZI ca să-i apară pe site-uri minciuni despre așa-zisele realizări!

Ultima arogantă a primarului general, care care A PROMIS în 2020 că va consolida clădirile șubrede din București,

Citește și: Cătălin Cîrstoiu, un nou atac la Nicușor Dan: ”Sub conducerea lui, orașul e murdar, neîngrijit, blocat, poluat, lipsit de viziune”

ESTE DURĂ:

“În cazul în care se întâmplă un cutremur peste 7, vom avea, din păcate, cel puțin atâtea victime câte am avut în 1977” (spune Nicușor Dan, pe 11.04.2024!!!)

În București sunt 8.000 de clădiri cu potențial risc seismic!

ÎN MANDATUL LUI NICUȘOR DAN AU FOST CONSOLIDATE… 16!

Mai sunt… 7.984! ????

16, mă’???

4 pe an?

Ca Primar General o să consolidez cel puțin 200 în fiecare an! Pentru că bani sunt în buget, fonduri extrabugetare sunt destule!

Dar TU… ești prea leneș ca să-i cheltui pentru binele cetățeanului!

Faci aroganțe față de cei care trudesc o lună întreagă pentru 5 mii de lei în mână?

Te dai mare că îți plătești gogoșile electorale cu 1.000 de euro pe zi?

Știi câți cetățeni trudesc câte 8 -10 ore pe zi și nu câștigă 1.000 de euro într-o lună?

Știi câți pensionari abia au ce pune pe masă de la o pensie la alta?

Știi câți bucureșteni se împrumută la casele de ajutor reciproc ale pensionarilor DOAR ca să-și poată cumpăra medicamente?

TU EȘTI MIEZUL CARE ÎȘI PERMITE SĂ PLĂTEASCĂ 1.000 DE EURO, ZILNIC, DOAR SĂ-ȘI VADĂ MUTRA ÎN ONLINE?

Citește și: Ce fiasco! Cum a încercat Mircea Geoană să-i păcălească pe români cu un sondaj făcut de o companie dubioasă din Brazilia în care se dădea pe el câştigător la prezidenţiale! Metoda penibilă de manipulare a opinie publice

Serios?

Ba’, mi-ar fi rușine!

Te dai deștept, cult, profesor…

Ești o putoare!

Ești un mincinos!

Ești cel mai leneș primar general din istoria Bucureștiului!

Cetățeanul independent, NICUSOR DAN

CHELTUIE O MIE DE EURO PE ZI, CA SĂ ÎȘI FACĂ RECLAMĂ ELECTORALĂ!

Nicușor Dan anunță public:

“Publicitatea pe care o fac pe online, până acum m-a costat cam 1000 de euro la două zile. Acum am mărit ritmul și costă cam 1000 de euro pe zi. Dacă aș avea, aș plăti 5000 de euro pe zi!”

Mă’, CHIAR NU ÎȚI ESTE RUȘINE?”, transmite Piedone, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Rezultate surprinzătoare la alegeri. PSD câștigă la pas Ploieștiul – Sondaj CURS