Piedone candidează din partea USL la Primăria sectorului 4: Eu am fost tot timpul membru PC

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4, se întoarce în USL. El va candida din partea Uniunii pentru un nou mandat de edil la Sectorul 4. "Nu i-am trădat şi nu-i trădez pe cetăţenii sectorului 4", a declarat Piedone, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute alături de preşedintele PSD, Victor Ponta şi preşedintele PC, Daniel Constantin.

RomaniaTV.net
30 mart. 2012, 09:05
Piedone candidează din partea USL la Primăria sectorului 4: Eu am fost tot timpul membru PC

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, fost membru PC, dar care trecuse la UNPR, va candida din partea USL pentru un nou mandat, conform anunţului făcut, vineri, de liderul PSD Victor Ponta.

Piedone a respins orice acuză de trădare anterioară faţă de PC. „Cum să îl trădez, dacă partidul respectiv m-a făcut primarul sectorului 4?”, a declarat Piedone. „Eu am fost tot timpul membru PC”, a adăugat acesta.

Preşedintele PC, Daniel Constantin susţine că decizia edilului de a candida pentru USL a fost luată în urma unei simple discuţii. „Nu a fost niciun efort de durată pentru a-l convinge, a fost o simplă discuţie”, a declarat Constantin.

La rândul său, Ponta a spus că Piedone se bucură de sprijinul celor trei partide din opoziţiei, reunite sub umbrela USL. „Vom face tot ce ne stă în putinţă ca orice ales local ce decide să candideze din partea USL să fie apărat de orice abuz al instituţiilor statului”, a spus Ponta.

Anterior, acesta le-a declarat jurnaliştilor de la De Ce News că se va întoarce în USL, în ciuda presiunilor la care a fost supus de către PDL.

În 9 martie, secretarul general al UNPR, Neculai Onţanu, declara că formaţiunea sa are candidaţi proprii la toate primăriile de sector ale Capitalei, context în care îl nominaliza candidat al Uniunii la Sectorul 4 pe Cristian Popescu Piedone.