Piedone cere Parlamentului să plătească Primăriei Sectorului 5 o parte din veniturile provenite din chirii şi activităţi comerciale: „Dacă nimeni nu este mai presus de lege, atunci…”

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a avut marţi o întâlnire cu premierul Marcel Ciolacu şi cu preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, în cadrul căreia s-au discutat mai multe subiecte importante, atât politice, cât şi administrative.

20 feb. 2024, 20:22
Piedone cere Parlamentului să plătească Primăriei Sectorului 5 o parte din veniturile provenite din chirii şi activităţi comerciale: „Dacă nimeni nu este mai presus de lege, atunci…”

Primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone anunţă pe pagina sa de Facebook că solicită Parlamentului, a cărui clădire se află pe raza acestui sector, să plătească o parte din veniturile din chirii şi activităţi comerciale către bugetul local al primăriei de sector.

„Dacă nimeni nu este mai presus de lege, atunci… Parlamentul României trebuie să plătească o parte din veniturile provenite din afaceri către cetăţenii Sectorului 5!!! Când mi-a fost cel mai greu în viaţă, o parte însemnată dintre cetăţenii Sectorului 5 m-au ridicat, m-au curăţat de ura unor politicieni de tavernă, au ignorat păpuşarii politicii anti-oameni şi… mi-au oferit încrederea şi inima lor!

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, interesată de o candidatură la Primăria Iaşiului: „Cu un naţionalist ca mine, ar putea deveni cel mai important oraş al ţării”

Piedone… Nu-i uită şi n-o să-i uite toată viaţa lui! Piedone… Nu uită nici că şleahta păpuşarilor politici l-au luat nevinovat la puşcărie taman când se apucase să scoată Sectorul 5 din mizeria în care îl cufundaseră habarniştii politicii anti-oameni! Piedone… Nu uită!  Piedone… este un om liber să lupte pentru cetăţenii care l-au ales primar!”, a scris Cristian Popescu Piedone, marţi pe Facebook.

El a mai spus că, în numele ceţăţenilor Sectorului 5, anunţă că: „Instituţia Palatul Parlamentului, aflată pe raza teritorială a Sectorului 5, conform legilor României…  Este obligată să plătească o parte din veniturile obţinute din activităţi comerciale şi chirii către bugetul local al Sectorului 5, pentru dezvoltarea Sectorului 5 şi pentru confortul urban al cetăţenilor domiciliaţi în Sectorul 5!  Astăzi am discutat subiectul cu oficialii administraţiei Palatului Parlamentului şi le-am depus solicitarea ca atare!  Rog responsabilii destinatari să respecte legile României şi cetăţenii Sectorului 5!”.

Citeşte şi: Piedone dezvăluie, după o discuţie cu Marcel Ciolacu, în ce condiţii ar candida la Primăria Capitalei: „Vreau să se configureze un portret de primar general”