Vlad Voiculescu lansează un ATAC DEVASTATOR la adresa lui Cîţu: „Aproape toate decesele de acum încolo sunt imputabile eşecului campaniei de vaccinare”

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu nu a uitat felul în care a fost demis de premierul Florin Cîţu şi nu a pierdut ocazia sa-l taxeze pentru eşecul campaniei de vaccinare.

31 iul. 2021, 21:48
Vlad Voiculescu lansează un ATAC DEVASTATOR la adresa lui Cîţu: „Aproape toate decesele de acum încolo sunt imputabile eşecului campaniei de vaccinare”

În ziua în care s-a atins numărul de 5 milioane de vaccinaţi în România, ţintă pe care Florin Cîţu şi-o stabilise pentru începutul lunii iunie, Vlad Voiculescu a postat pe Facebook un mesaj însoţit de două imagini, una cu promisiunea premierului şi cealaltă cu realitatea bilanţului vaccinării.

„Domnul Cîțu și-a fixat singur o țintă în aprilie de 10 milioane de vaccinați până la finalul lunii iulie. Cele două imagini de mai jos reprezintă realitatea vs. ținta asumată de premier la sfârșit de iulie, așa cum observă Liviu IOLU.

#Româniitrebuiesăștie că majoritatea covârșitoare a deceselor din valul următor vor fi din rândul nevaccinaților. Altfel spus, aproape toate decesele inregistrate de acum încolo sunt decese evitabile. Decese imputabile eșecului campaniei de vaccinare din România.

#Româniitrebuiesăștie că realitatea nu e câtuși de puțin wow! Încă mai este timp ca premierul să se ocupe de problemele României și românilor! Încă e timp să fie salvate vieți!”, a scris Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Bilant vaccinare

 

Vlad Voiculescu îl atacă pe Cîţu în ziua când a fost atins pragul de 5.000.000 de persoane vaccinate cu o singură doză

Pragul de 5.000.000 de persoane vaccinate cu cel puţin o doză a fost depăşit sâmbătă, a anunţat sâmbătă Comitetul naţional de coordonare a vaccinării împotriva COVID-19 (CNCAV), într-o postare pe Facebook.

„Peste 5.000.000 de persoane vaccinate! Astăzi am depăşit pragul de 5.000.000 de persoane vaccinate cu cel puţin o doză. Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluţie de protecţie împotriva COVID-19”, precizează sursa citată.

ROVaccinare reaminteşte că prin vaccinare împotriva COVID-19:

* se reduce riscul de infectare;

* se reduce riscul de transmitere a virusului;

* se reduce considerabil riscul de spitalizare;

* se reduce considerabil riscul de deces.

Citeşte şi: Alegeri PNL Timişoara. Alin Nica, preşedinte interimar PNL Timiş, condamnă acţiunile în forţă din ziua votului pentru şefia filialei: „O pată pe obrazul PNL. Îi recomand lui Orban să fie mai atent cu cine se asociază”


loading...