Pierdere uriaşă, o vedetă a filmului a murit în somn. Avea doar 44 de ani

Actriţa sud-africană Lindiwe Ndlovu a murit săptămâna aceasta, la vârsta de 44 de ani. Ea era unul dintre starurile cinematografiei africane, cu numeroase premii obţinute în carieră

13 ian. 2021, 15:43
Pierdere uriaşă, o vedetă a filmului a murit în somn. Avea doar 44 de ani

Lindiwe Ndlovu este cunoscută pentru rolurile sale din pelicule precum Little One (2013), Safari (2013) sau Winnie Mandela (2011). Pentru rolul din Little One a fost de altfel recompensată cu premiul pentru Cea Mai Bună Actriţă în cadrul Galei Premiilor SAFTA, care recompendează cei mai buni actori sud-africani. Distincţia i-a fost înmânată de legendara vedetă de la Hollywood, Samuel L. Jackson (foto sus). În acest film ea a interpretat personajul Pauline, o femeie care a găsit într-În film, Ndlovu a interpretat personajul lui Pauline, o femeie care găsește un copil de șase ani violat brutal, bătut și lăsat mort într-o fermă părăsită un copil de șase ani, violat brutal, bătut și abandonat acolo aproape mort.

Citeşte şi Actriţă moartă de Covid, la 34 de ani. Şocant, soţul a părăsit-o când ea se afla pe patul de spital

Actriţa a murit în somn, după cum a declarat agentul ei, Lynne Higgins, de la Gaenor Artiste Management, firma care o impresaria. „A fost o zi foarte grea, Lindiwe s-a stins azi dimineață. Avea probleme medicale, hipertensiune arterială și așa altele. Se pare că a avut probleme cu respirația și a murit în somn. Nu știu dacă moartea ei a fost legată de Covid-19„, a spus agenta, pentru presa sud-africană.

Cel mai recent, Lindiwe Ndlovu a dat viaţă personajului Sharon, în serialul Lockdown, iar în luna septembrie a jucat în serilaul Ifalakhe.