Pierderi neaşteptate suferite de Rusia. Două avioane de luptă s-au prăbuşit în incidente separate

Un avion militar rus de tip Su-25 s-a prăbușit marţi seară în regiunea Rostov, din Rusia. Pilotul a murit, transmite presa rusă.

21 iun. 2022, 23:51
Pierderi neaşteptate suferite de Rusia. Două avioane de luptă s-au prăbuşit în incidente separate

„Potrivit datelor preliminare, vorbim despre aeronava de atac Su-25. O probabilă cauză a prăbuşirii a fost o eroare a pilotului, bănuindu-se că avionul a atins o linie electrică. Pompierii lucrează la fața locului”, afirmă canalul de Telegram, Baza. Avionul s-a prăbuşit în regiunea Rostov, din Rusia.

Anterior, un incident similar a avut loc în regiunea Belgorod, lângă satul Novaia Slobodka, din districtul Korochanski. Se presupune că prăbușirea acestui Su-25 ar fi fost cauzată de o defecțiune tehnică.

Se precizează că aeronava de atac a căzut într-un loc pustiu, neexistând distrugeri la sol.

Citeşte şi Vladimir Putin, încântat de rezultatele de pe frontul din Ucraina. Spune că Armata Rusă este cea mai bună din lume

De la începutul invaziei pe scară largă pe care Rusia a început-o în Ucraina, Forțele Armate ucrainene susţin că au distrus 216 avioane și 181 elicoptere ale ocupanţilor. „Pierderile totale în luptă ale inamicului între 24 februarie și 20 iunie sunt de aproximativ 34.100 de personal militar”, mai transmite Statul Major de la Kiev.

Citeşte şi Bătălii intense la 45 km de România. Ucraina încearcă să recucerească Insula Şerpilor