Piesa asta face senzaţie pe reţelele de socializare. Ascultă şi râzi „Frăţică, dă-mi o bucăţică” VIDEO

Se spune că cine n-a ascultat în continuu zilele astea noul viral moldovenesc "Frăţică, dă-mi o bucăţică", lansat de Marin Creţu aka Kapushon, a fost în misiune în deşert, în sejur pe Marte, sau avea Internetul tăiat pe motiv de neplată. Piesa se anunţă un adevărat hit deşi mesajul poate stârni doar hohote de râs.

RomaniaTV.net
11 dec. 2013, 11:24
Piesa asta face senzaţie pe reţelele de socializare. Ascultă şi râzi „Frăţică, dă-mi o bucăţică” VIDEO

Rapperul moldovean Kapushon a lansat o noua piesă în colaborare cu beatmaker-ul ucrainean DJ Khursey şi Gloria Gorceag. Kapushon trece peste regulile clasice pe care le impune industria muzicala din Republica Moldova şi prezinta un single nonconformist „Fratica dă-mi o bucaţică”, care se bucură de un videoclip fierbinte. Piesa „Fraţică, dă-mi o bucaţică” va fi inclusă pe cel mai nou album  Kapushon care va fi lansat la sfârşitul anului 2014.

„Mi s-a părut straniu că afro-americanii vorbesc foarte vajnic şi foarte răutăcios şi cu foarte multă agresivitate în voce, necătând la tematica piesei. Deci, bine, atunci când se povesteşte despre nişte chestii banditeşti, cum des se întâlnesc în piesele negrilor de rap, e înţeleasă agresivitatea şi răutatea din ochii povestitorului, însă sunt multe piese unde se vorbeşte pur şi simplu despre o distracţie, despre nişte fete, ba chiar despre dragoste! Dar ei povestesc cu aceeaşi agresivitate şi îngâmfare. Atunci, m-am gândit cum ar fi să povestesc despre un lucru foarte banal, însă pe un ton tot aşa de vajnic şi de îngâmfat. Am ales să vorbesc despre o nevinovată mămăligă, mai ales că-mi venise întâmplător şi ideea asta cu paralela dintre droguri şi mămăligă. Când am văzut cum iese, am râs întâi singur, apoi am împărţit cu fratele meu. A râs şi el”, a mărturisit Kapushon pentru tabu.ro.