Piesă de teatru cu FINAL NEAŞTEPTAT. Vezi ce a păţit un actor din Piteşti VIDEO

Un actor din Piteşti a leşinat pe scenă în timp ce îşi interpreta rolul. Numai că spectatorii au crezut că ceea ce se întâmplă face parte din spectacol şi au aplaudat când actorul a fost scos pe braţe de colegii săi, informează România TV.

11 nov. 2013, 07:41

Scena în care actorul leşină nu este regizată, iar momentul nu face parte din spectacol. Numai colegii de scenă au realizat că actorului i-a venit rău. În schimb, publicul nu şi-a dat seama că bărbatul nu mimează un leşin, astfel că toată lumea a aplaudat.

Spectacolul se numeşte „Steaua fără nume”. Actorii nu sunt profesionişti, ci amatori, coordonaţi de profesorul de fizică Gheorghe Boia, cel care a leşinat. Chiar în prezentarea piesei, el a glumit, spunând că e posibil să adoarmă pe scenă, pentru că este obosit după o petrecere.

„Am stat 4-5 ore acolo. Am sărbătorit-o pe Gabriela. Ne-am culcat pe la 3 dimineaţa, aşa că dacă adormim pe scenă există o explicaţie”, spunea Gheorghe Boia, actor amator.

Ajutat de colegi, bărbatul şi-a revenit. După minute bune, actorii amatori au revenit pe scenă pentru a saluta publicul.

Citeşte şi Un actor a ajuns la Urgenţă după ce a fost BĂTUT de poliţişti în Centrul Vechi


loading...