Un actor a ajuns la Urgenţă după ce a fost BĂTUT de poliţişti în Centrul Vechi

Un actor şi dansator cunoscut din mai multe show-uri TV a fost bătut de poliţişti în Centrul Vechi al Capitalei. Motivul pentru care a ajuns acasă cu faţa tumefiată a fost unul strigător la cer: a fost confundat cu un individ care lovise o maşină de poliţie.

RomaniaTV.net
31 oct. 2013, 15:48
Un actor a ajuns la Urgenţă după ce a fost BĂTUT de poliţişti în Centrul Vechi

Ovidiu Danci, actor şi dansator aflat în prezent sub contract cu Antena 1, s-a ales cu câteva vânătăi de toată frumuseţea pe faţă şi pe corp, după ce a primit o bătaie „exemplară” de la un echipaj de poliţie în Centrul Vechi. În urma traumatismelor suferite, Ovidiu Danci a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti pentru investigaţii.

Incidentul s-a produs joi dimineaţă, iar felul în care au decurs lucrurile a fost explicat de Ovidiu pe larg pe Facebook.

„Stiu ca pare INCREDIBIL…. in aceasta dimineata am fost confundat (asta fiind singura explicatie prin ce am trecut), luat din Centrul vechi pe sus de POLITIA ROMANA, batut fizic, agresat verbal, sechestrat timp de o ora in baia sectiei, luat telefonul in timp ce filmam toata scena si inapoiat dupa lungi rugaminti… Motivul ca am lovit o masina de politie… in ideea in care eu am venit cu masina unor prieteni si eu nu conduc. Când vedeam la stiri asemenea cazuri imi era greu sa cred ca asa ceva se poate intampla intr-o tara democratica. Se intampla in Romania si asta este POLITIA ROMANA!!!”, a scris Ovidiu Danci pe reţeaua de socializare.


loading...